Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου 2023

Συντηρεί το Χιονοδρομικό Κέντρο Πηλίου η Περιφέρεια Θεσσαλίας

Στη δημοπράτηση του έργου της συντήρησης του Χιονοδρομικού Κέντρου Πηλίου για το έτος χρήσης 2020 – 2021, προϋπολογισμού 70.000 ευρώ, προχωρά η Περιφέρεια Θεσσαλίας.

Οι εργασίες αφορούν στη συντήρηση, τον έλεγχο και την επισκευή των τριών εναέριων και δύο συρόμενων αναβατήρων του Χιονοδρομικού Κέντρου, των βοηθητικών τους εγκαταστάσεων και την έκδοση πιστοποιητικών καλής λειτουργίας από πιστοποιημένο φορέα.

«Σε συνεργασία με την Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Μαγνησίας Δωροθέα Κολυνδρίνη, τους περιφερειακούς συμβούλους και τις υπηρεσίες μας προχωράμε στη δημοπράτηση του έργου για τη συντήρηση του Χιονοδρομικού Κέντρου Πηλίου. Με σχέδιο και προγραμματισμό, προετοιμαζόμαστε για τη νέα χιονοδρομική περίοδο. Η καλή συντήρηση του Χιονοδρομικού Κέντρου οδηγεί στην απαραίτητη πιστοποίηση, ώστε να υποδεχθεί, από τη νέα χρονιά, τους λάτρεις του αθλήματος με ασφάλεια και επάρκεια», τόνισε σε δηλώσεις του ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός.

RevitUp – Digital & Revenue Management

Να σημειωθεί ότι το Χιονοδρομικό Κέντρο Πηλίου Αγριόλευκες:

1. Απέχει 2 χλμ. από τον οικισμό των Χανίων Πηλίου και 27 χλμ. από το Βόλο.

2. Αναπτύσσεται στο βουνό του Πηλίου σε υψόμετρο 1.471 μ., υψόμετρο το οποίο είναι εκπληκτικά χαμηλό για χιονοδρομικό κέντρο και του προσδίδει ιδιαιτερότητες στη χιονόπτωση, τη μορφολογία του εδάφους, αλλά και το κλίμα.

3. Διαθέτει πέντε πίστες συνολικού μήκους 15 χλμ.

4. Διαθέτει τρεις χώρους στάθμευσης για περισσότερα από 800 αυτοκίνητα, καταφύγιο, αναψυκτήριο, εστιατόριο, ενοικιάσεις – πωλήσεις εξοπλισμού ειδών ski & snowboard και ιατρείο.

 

Φωτογραφία: www.facebook.com/PelionSki

 

Ακολουθήστε το etravelnews.gr στα social media