Η ελληνική εταιρεία διαχείρισης ξενοδοχείων Zeus International και ο αμερικανικός όμιλος ξενοδοχείων Wyndham Hotel Group, μετά τη λειτουργία των Wyndham Grand Athens, Wyndham Loutraki Poseidon Resort και Ramada Loutraki Poseidon Resort, χθες ανακοίνωσαν τη λειτουργία τριών ακόμη ξενοδοχείων στην Αττική.
Το Dolce Attica Riviera (πρώην Mare Nostrum Hotel Club Thalasso) στη Βραυρώνα, θα είναι το πρώτο franchise με το brand Dolce παγκοσμίως και θα διαθέτει 346 δωμάτια, ενώ το Ramada Attica Riviera (πρώην Αquamarina) στο Μάτι θα διαθέτει 129 δωμάτια. Τα δύο ξενοδοχεία αναμένεται να λειτουργήσουν την Άνοιξη του 2018.
Επιπλέον, προγραμματίζεται η λειτουργία του Wyndham Grand Residences & Suites, με 94 σουίτες στην πλατεία Καραϊσκάκη, σε κτήριο απέναντι από το Wyndham Grand Athens.
Επίσης, τις επόμενες ημέρες θα λειτουργήσει στην οδό Αγ. Κωνσταντίνου 29, στο κέντρο της Αθήνας και συγκεκριμένα ανάμεσα στις πλατείες Ομονοίας και Καραϊσκάκη, το «Κ29», ένα μοναδικό concept με 30 διαμερίσματα, που θα εστιάσει στο νεανικό κοινό.
Διαβάστε τι γράψαμε στις 21/11/2017
Συνεργασία Zeus International – Wyndham για νέο ξενοδοχείο στην πλατεία Καραϊσκάκη;