Πέμπτη 30 Μαρτίου 2023

Συνεργασία της SWOT με τον όμιλο STAR HOTELS

Η SWOT ανακοίνωσε τη συνεργασία της με τον όμιλο των STAR HOTELS, στον οποίο ανήκουν τα ξενοδοχεία Volos Palace, Xenia Palace Portaria, Porto Rio Hotel και Embassy Hotel Athens.

H συνεργασία ορίζει την εκπροσώπηση και ανάπτυξη πωλήσεων στην ελληνική και τη διεθνή αγορά, καθώς και τη διαχείριση των διαδικτυακών καναλιών πώλησης για το σύνολο των ξενοδοχείων.

Τα τέσσερα ξενοδοχεία της STAR HOTELS αριθμούν συνολικά σχεδόν 400 δωμάτια και περισσότερες από 800 κλίνες, ενώ λειτουργούν καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους, προσφέροντας ιδανικές προτάσεις διαμονής και εταιρικές λύσεις για συνέδρια και εκδηλώσεις.

Η SWOT είναι μία εταιρεία εκπροσώπησης πωλήσεων και προώθησης ξενοδοχείων στην ελληνική και διεθνή αγορά. Λειτουργεί από το 2013, ως ολοκληρωμένο τμήμα πωλήσεων για ξενοδοχεία σε όλη την Ελλάδα. Συμπληρωματικά στην κύρια δραστηριότητα της, λειτουργεί συμβουλευτικά στη διαχείριση & οργάνωση τουριστικών επιχειρήσεων, καθώς επίσης και στη βελτίωση της εικόνας αυτών, μέσω των υπηρεσιών marketing που προσφέρει.

Post Tags
Share Post