Σάββατο 13 Ιουλίου 2024

Η αεροπορική εταιρεία SKY express ξεκίνησε συνεργασία με την Let’s Ferry με σκοπό να διευκολύνει την πρόσβαση σε οποιαδήποτε νησιωτικό προορισμό.

Μέσα από το skyexpress.gr μπορείτε πλέον να συνδυάσετε και να διαχειριστείτε εκτός από την αεροπορική και την ακτοπλοϊκή σας μετακίνηση.

Με περισσότερα από 200 δρομολόγια, η νέα υπηρεσία εντάσσεται στη στρατηγική συνδεσιμότητας της SKY express και της δημιουργίας διαύλων επικοινωνίας γεμάτους προοπτικές και ευκαιρίες για όλη τη χώρα.

Έτσι το επιβατικό κοινό έχει τη δυνατότητα να συνεχίσει το ταξίδι του πέρα από τους 35 προορισμούς εντός Ελλάδας και σε νησιωτικούς προορισμούς που δεν διαθέτουν αεροδρόμιο.

 

RevitUp – Digital & Revenue Management

 

Πώς; Η διαδικασία ολοκληρώνεται εύκολα και γρήγορα σε λίγα βασικά βήματα μέσα από την ιστοσελίδα της SKY express.

Απλά επιλέγετε την ακτοπλοϊκή διαδρομή που επιθυμείτε σε συνέχεια της άφιξής σας σε έναν από τους αεροπορικούς προορισμούς μας και κάνετε την κράτηση στο skyexpress.gr.

Με την Let’s Ferry η SKY express δημιουργεί τις προϋποθέσεις να σχεδιάσετε τις διακοπές σας συνολικά, μέσα από έναν και μόνο ιστότοπο: Στο www.skyexpress.gr μπορείτε εφεξής να οργανώσετε τα πάντα, από πτήσεις, ακτοπλοϊκά εισιτήρια, ενοικίαση αυτοκινήτου και διαμονή σε προνομιακές τιμές.

Όπως δηλώνει σχετικά η Δέσποινα Κατσίκα, IOGR Group Marketing & Communications Manager:

«Στόχος μας είναι να ανοίγουμε δρόμους στους ταξιδιώτες και τους λάτρεις των ελληνικών προορισμών. Αναζητούμε διαρκώς τρόπους να φτάνουμε πιο μακριά και να προσφέρουμε μια εμπειρία ταξιδιού υψηλών προδιαγραφών σε ανταγωνιστικούς όρους. Από σήμερα, με στρατηγικό συνεργάτη την εξειδικευμένη online πλατφόρμα κρατήσεων Let’s Ferry δίνουμε στους επιβάτες μας τη δυνατότητα να προγραμματίσουν το ταξίδι τους ακόμα και σε προορισμούς που διαθέτουν μόνο λιμάνι. Με μια επίσκεψη στο www.skyexpress.gr θα οργανώσουν τα πάντα μέχρι και την άφιξη τους στον τόπο που επέλεξαν. Για τα υπόλοιπα, εμπιστευόμαστε την ελληνική φιλοξενία και το υψηλό επίπεδο τουριστικών υπηρεσιών της χώρας».

Αντίστοιχα, ο Head of Business Development της LETS FERRΥ Στέλιος Μπεκυράς αναφέρει:

«Μέσα από τη διαλειτουργικότητα των πληροφοριακών συστημάτων προσφέρουμε γρήγορα και απλά τη δυνατότητα σε κάθε ταξιδιώτη να οργανώσει το ταξίδι του ακόμη και στο πιο απομακρυσμένο σημείο. Κι αυτό με ασφάλεια στις συναλλαγές και πλήρη αξιοποίηση των πιο εξελιγμένων τεχνολογικών εργαλείων».

 

Σχετικά με τη LET’S FERRY
Η LET’S FERRY υπηρεσία εισιτηρίων είναι μια πολυβραβευμένη online πλατφόρμα κρατήσεων που συνδυάζει αξιόπιστες υπηρεσίες, ταχύτητα και λειτουργικότητα τελευταίας τεχνολογίας.

Παρέχει εύκολη, γρήγορη και απλοποιημένη online αναζήτηση και κρατήσεις εισιτηρίων. Ειδικά, σε ό,τι έχει να κάνει με την ακτοπλοΐα, μέσω του ιστότοπου www.letsferry.com, οι χρήστες έχουν τη δυνατότητα να κλείνουν εισιτήρια για περισσότερα από 230 λιμάνια σε όλο τον κόσμο, επιλέγοντας μάλιστα πολλαπλές διαδρομές σε μία μόνο κράτηση.

Επίσης δίνεται η επιλογή για κράτηση στα πιο γρήγορα δρομολόγια, στις καλύτερες διαθέσιμες τιμές.

Όλα αυτά με πανεύκολη περιήγηση και με αξιοποίηση δεδομένων για διαθεσιμότητες που έρχονται σε πραγματικό χρόνο και απόλυτη ασφάλεια πληρωμής με πιστωτική/χρεωστική κάρτα ή μέσω PayPal.

Επιπλέον, η Let’s Ferry με τη λειτουργία του ηλεκτρονικού web check-in διασφαλίζει ότι οι επιβάτες κερδίζουν χρόνο και παραμένουν ασφαλείς, χωρίς τον κίνδυνο συνωστισμού.

Για περισσότερες πληροφορίες: www.letsferry.com

 

Ακολουθήστε το etravelnews.gr στα social media