Τετάρτη 21 Φεβρουαρίου 2024

Στρατηγική συνεργασία IST College και Ella Resorts

Το IST College και τα Ella Resorts ανακοίνωσαν τη σύναψη συνεργασίας με έμφαση σε εκπαιδευτικά προγράμματα Διοίκησης Τουριστικών Επαγγελμάτων, με στόχο την κάλυψη της συνεχώς αυξανόμενης ζήτησης με άρτια καταρτισμένους επαγγελματίες και στελέχη στον κλάδο του τουρισμού.

 

RevitUp – Digital & Revenue Management

 

Οι δύο πλευρές προχωρούν στην εν λόγω συνεργασία αναγνωρίζοντας τη σημαντικότητα του τουριστικού κλάδου για την ελληνική οικονομία, αλλά και τις σημαντικές επαγγελματικές προοπτικές, με στόχο την αύξηση των καταρτισμένων επαγγελματιών του κλάδου.

Το IST College, είναι ένα πολυδύναμο και πολυεπίπεδο εκπαιδευτικό ίδρυμα, αναγνωρισμένο από το Υπουργείο Παιδείας, με άδειες λειτουργίας για Κολλέγιο και Κέντρο Δια Βίου Μάθησης από το 1989 και τα Ella Resorts, αποτελούν μία ανερχόμενη στην ευρύτερη περιοχή της Μεσογείου, ξενοδοχειακή αλυσίδα Lifestyle Beach Resorts.

Η συνεργασία IST College και των Ella Resorts έχει άμεση εφαρμογή από το ακαδημαϊκό έτος 2023 – 2024 και περιλαμβάνει τρεις υποτροφίες πλήρους φοίτησης, για το τριετές προπτυχιακό πρόγραμμα (Bachelors) «BA (Hons) International Tourism & Hospitality» το οποίο προσφέρεται από το IST College στην Αθήνα, σε συνεργασία με το Wrexham Glyndwr University, το βρετανικό Πανεπιστήμιο που κατέχει τη «Νο. 1» θέση στην ικανοποίηση των φοιτητών της Αγγλίας και της Ουαλίας (Τhe Complete University Guide 2023).

Παράλληλα, μέσω της συγκεκριμένης συνεργασίας, οι συμμετέχοντες στα προπτυχιακά καθώς και μεταπτυχιακά προγράμματα, θα έχουν τη δυνατότητα άμεσης επαγγελματικής αποκατάστασης με την ολοκλήρωση του προγράμματος σπουδών τους, μέσω έμμισθης πρακτικής εξάσκησης από το πρώτο κιόλας εξάμηνο φοίτησης.

Επίσης θα δίνεται η ευκαιρία σε επαγγελματίες του τουρισμού που ήδη στελεχώνουν τα Ella Resorts να διευρύνουν τις ακαδημαϊκές τους γνώσεις, συμμετέχοντας σε σύγχρονα επιμορφωτικά προγράμματα (Diplomas/Certificates) σχετικά με το αντικείμενο τους.

Η παρακολούθηση των εκάστοτε προγραμμάτων θα πραγματοποιείται στις εγκαταστάσεις του IST College στην Αθήνα καθώς και μέσω σύγχρονης εκπαιδευτικής πλατφόρμας on-demand παρακολούθησης, ενώ η πρακτική εξάσκηση θα υλοποιείται στα ξενοδοχεία των Ella Resorts ανά την Ελλάδα.

 

Περισσότερες πληροφορίες: www.ist.edu.gr

 

Λίγα λόγια για τα Ella Resorts

Τα Ella Resorts είναι μια μοναδική συλλογή πολυτελών eco-chic ξενοδοχειακών μονάδων, στην ευρύτερη περιοχή της Μεσογείου, με χαρτοφυλάκιο που αποτελείται από επτά παραθαλάσσια lifestyle θέρετρα σε Ρόδο, Κρήτη και Κέρκυρα.