Τετάρτη 26 Ιανουαρίου 2022

Συνεργασία του IST College με την Ιnnjobs.net

H Σχολή Τουρισμού του IST College ανακοίνωσε τη στρατηγική συνεργασία της με την Innjobs.net, την πρώτη ηλεκτρονική πλατφόρμα ανθρώπινου δυναμικού για εργοδότες και εργαζόμενους στο χώρο του τουρισμού και των ξενοδοχείων, έχοντας ως στόχο την άμεση διασύνδεση της εκπαίδευσης με την αγορά εργασίας του Τουριστικού Κλάδου.

 

RevitUp – Digital & Revenue Management

 

Η στρατηγική αυτή συνεργασία αναπτύσσεται σε τρία επίπεδα:

– Σε επίπεδο Εκπαίδευσης και Επιμόρφωσης, καθώς αποτελεί βασικό παράγοντα για τη βελτίωση της ανταγωνιστικότητας των Τουριστικών επιχειρήσεων, με το σχεδιασμό εξειδικευμένων εκπαιδευτικών προγραμμάτων.

– Στο σχεδιασμό και την υλοποίηση Θεματικών Εκδηλώσεων με στόχο τη δικτύωση και την ενημέρωση σχετικά με την επιχειρηματικότητα και την καινοτομία, τις σύγχρονες τάσεις και τις εξελίξεις στη Τουριστική αγορά.

– Στη Δικτύωση, όπου αξιοποιώντας το δίκτυο των δύο φορέων παρέχει άμεσα στους συμμετέχοντες και τους αποφοίτους του IST College τη σύνδεση με την αγορά εργασίας του Τουριστικού κλάδου.

Το IST College δεσμεύεται να παρέχει προγράμματα σπουδών υψηλού επιπέδου προετοιμάζοντας τους φοιτητές για την ανταγωνιστική αγορά εργασίας του Τουρισμού όπου υπάρχει μεγάλη ανάγκη από εξειδικευμένα και καταρτισμένα στελέχη με αυξημένες δεξιότητες και γνώσεις.

Παρακάτω θα βρείτε τα προσφερόμενα εκπαιδευτικά προγράμματα του IST College:

 

· BA (Hons) Tourism, Hospitality & Event Management

· MBA in Tourism and Hospitality Management

 


Σύντομο Προφίλ του IST

Το ΙST ιδρύθηκε το 1989 και σήμερα είναι ένα πολυδύναμο και πολυεπίπεδο εκπαιδευτικό ίδρυμα αναγνωρισμένο από το ελληνικό Υπουργείο Παιδείας.

Σε συνεργασία με διακεκριμένα πανεπιστήμια του εξωτερικού το IST προσφέρει Προπτυχιακά και Μεταπτυχιακά Προγράμματα σπουδών, ευέλικτα προγράμματα Supported Distance Learning, καθώς και προγράμματα Δια Βίου Μάθησης όπως σεμινάρια, professional diplomas και προγράμματα ενδοεταιρικής εκπαίδευσης τα οποία πιστοποιούνται από την ACTA (Τεχνοβλαστό του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης).

Οι βασικοί ακαδημαϊκοί τομείς – τμήματα στους οποίους δραστηριοποιείται το IST College είναι:

• Επιχειρησιακές & Οικονομικές Επιστήμες

· Τουριστικές και Ξενοδοχειακές Σπουδές

• Επιστήμη Υπολογιστών – Πληροφορική

• Ανθρωπιστικές Επιστήμες – Ψυχολογία

 

Στοιχεία επικοινωνίας:

IST College

Λ. Συγγρού 68

117 42 Αθήνα

Τηλ: 210 4822222

e-mail: info@ist.edu.gr

website: www.ist.edu.gr

Facebook: IST College @college.IST

Instagram: @ist_college

Linkedin: IST College

YouTube: ISTCollegeAthens


 

Σύντομο Προφίλ της Innjobs

Η Innjobs.net αποτελεί τη μεγαλύτερη πανελλαδική, διαδικτυακή πλατφόρμα ευρέσεως εργασίας στον τουρισμό, που συνδέει άμεσα και αποτελεσματικά, εργοδότες και υποψήφιους εργαζόμενους, από τους κλάδους του τουρισμού και του επισιτισμού, όπως ξενοδοχεία, τουριστικά καταλύματα και μαζική εστίαση.

Ο αντικειμενικός σκοπός της πλατφόρμας είναι να φέρνει σε επαφή, με τρόπο σύγχρονο, άμεσο και αποτελεσματικό, τους επιχειρηματίες του τουρισμού (εργοδότες) με τους υποψηφίους εργαζομένους και να τους φέρει σε άμεση επαφή, χωρίς καμία χρέωση σε αυτούς, με πολλαπλά οφέλη και για τις δύο πλευρές.

Απευθύνεται στους εργοδότες/επιχειρηματίες που δραστηριοποιούνται στον τομέα του τουρισμού και ειδικότερα στους χώρους της μαζικής εστίασης, στα ξενοδοχεία και τουριστικά καταλύματα που επιθυμούν να βρουν προσωπικό για τις επιχειρήσεις τους.

Επίσης σε όσους ενδιαφέρονται για εποχιακή ή μόνιμη απασχόληση στον τουριστικό τομέα (άνεργοι, φοιτητές, εποχικά εργαζόμενοι, απασχολούμενοι, μαθητευόμενοι κ.ά.).

Η συγκεκριμένη πλατφόρμα δεν απευθύνεται αποκλειστικά μόνο σε τυπικά ανέργους, αλλά έχει ένα διευρυμένο target group όλων των ενδιαφερομένων για απασχόληση στον τουρισμό.

Η πλατφόρμα προσφέρει ένα καινοτόμο σύστημα διασύνδεσης εργοδοτών και εργαζομένων, μέσω ειδικών φίλτρων (περιοχής, ειδικότητας, φύλου κλπ).

Ένα σύστημα δηλαδή άμεσης εύρεσης και απευθείας επικοινωνίας ανάμεσα στους χρήστες, χωρίς τη μεσολάβηση μεσαζόντων.

 

Στοιχεία επικοινωνίας Innjobs.net

Καρ. Σερβίας 7

10563 Αθήνα

697-3434146 / 694-4031691

a.daouliaris@gmail.com

www.innjobs.net

 

Ακολουθήστε το etravelnews.gr στα social media