Δευτέρα 15 Ιουλίου 2024

Συνεργασία Fortinet – Du Lac Hotel

Από τη Fortinet, ηγέτης στο χώρο του Cybersecurity, ασφαλών δικτύων και wifi, ανακοινώθηκε η συνεργασία της εταιρείας με το 5άστερο Du Lac Hotel, που βρίσκεται στην πόλη των Ιωαννίνων.

Η εταιρεία κάλυψε την περιμετρική ασφάλεια του ξενοδοχείου, την προστασία του mail, εγκατέστησε ασφαλές wifi και δίκτυο και έδωσε το όφελος ενιαίας διαχείρισης όλων αυτών.

 

RevitUp – Digital & Revenue Management

 

Συγκεκριμένα:

Περιμετρική ασφάλεια, τείχος προστασίας που διασφαλίζει 24 x 7 με πολλαπλούς ελέγχους από κυβερνοεπιθέσεις, κάθε πρόγραμμα που χρησιμοποιεί ο οργανισμός. Πρόκειται για επιθέσεις  που μπορούν να θέσουν σε κίνδυνο την απρόσκοπτη λειτουργία του ξενοδοχείου, καθώς και τα προσωπικά δεδομένα των πελατών του.

Προστασία mail, ασφάλεια και πρόληψη του mail των εργαζομένων του ξενοδοχείου, προκειμένου να αποφευχθεί παραβίαση και κίνδυνος για όλο τον οργανισμό.

Wifi, γρήγορη και ασφαλή χρήση internet από τους εργαζομένους και επισκέπτες του ξενοδοχείου. Εξασφαλίζονται υψηλές επιδόσεις και προσφέρεται υψηλή υπηρεσία στους πελάτες, καθώς όλοι πλέον, για διαφορετικούς λόγους o καθένας (ταινίες, παιχνίδα, εργασία κλπ), επιθυμούν ταχύτητα και αξιοπιστία στο διαδίκτυο. Μάλιστα, όπως συχνά επικαλούνται οι ξενοδόχοι, η αξία ενός καλού Wifi για ένα ξενοδοχείο, είναι μεγαλύτερη από την αξία ενός καλού φαγητού.

Δίκτυο, ασφαλής δικτύωση για τους πελάτες του ξενοδοχείου που χρησιμοποιούν το internet, χωρίς να ανησυχούν για διαρροή των στοιχείων τους, mail τους κλπ

Ενιαία διαχείριση, το ξενοδοχείο έχει τη δυνατότητα ενιαίας διαχείρισης όλων των προϊόντων Fortinet που χρησιμοποιεί, άρα ταχύτητα, ευκολία, αξιοπιστία και ασφάλεια

Το Du Lac κατάφερε να εξασφαλίσει υψηλά επίπεδα παροχής υπηρεσιών στους πελάτες του, με ασφάλεια και συνέπεια, έχοντας ταυτόχρονα εξοικονόμηση χρόνου και κόστους.