Πέμπτη 30 Νοεμβρίου 2023

Συνεργασία ΕΟΤ, Περιφέρειας Αττικής και εμπορικού κόσμου για την προβολή της Αθήνας στο εξωτερικό

Συνάντηση με αντικείμενο τη στήριξη των επαγγελματιών των τουριστικών καταστημάτων της Πλάκας και τη συνολική ανάδειξη της ευρύτερης περιοχής του ιστορικού κέντρου της Αθήνας, είχε προχθές (03/02) η Πρόεδρος του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού (ΕΟΤ), Άντζελα Γκερέκου με τον Αντιπεριφερειάρχη Κεντρικού Τομέα Αθηνών, Γιώργο Δημόπουλο, τον Αντιπρόεδρο του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών, Νίκο Κουγιουμτζή και τον εκπρόσωπο του Συλλόγου Τουριστικών Καταστημάτων Πλάκας, Γιάννη Μιχαλόπουλο.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης εξετάστηκαν οι προοπτικές ανάληψης κοινών δράσεων με κύριο στόχο την προβολή της πολιτιστικής και ιστορικής φυσιογνωμίας της Αθήνας, μέσα από τη δημιουργία μιας νέας ταυτότητας της πόλης που θα προσφέρει ενιαία εικόνα κατά την προώθηση και προβολή της στις διεθνείς αγορές.

 

RevitUp – Digital & Revenue Management

 

Ακόμα, συζητήθηκε η δυνατότητα δημιουργίας θεματικών δράσεων Πολιτιστικού Τουρισμού, που θα συμβάλλουν στην ενίσχυση των βιωματικών περιηγήσεων των επισκεπτών στην ελληνική πρωτεύουσα.

 

Στη φωτογραφία από αριστερά:

O εκπρόσωπος του Συλλόγου Τουριστικών Καταστημάτων Πλάκας, Γ. Μιχαλόπουλος, ο Αντιπεριφερειάρχης Κεντρικού Τομέα Αθηνών, Γ. Δημόπουλος, η πρόεδρος του ΕΟΤ Α. Γκερέκου και ο Αντιπρόεδρος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών, Ν. Κουγιουμτζής.

 

Ακολουθήστε το etravelnews.gr στα social media