Δευτέρα 22 Ιουλίου 2019

Συνεργασία bluegr Hotels & Resorts και Travelworks Public Relations

Sunprime Miramare Park Suites & Villas

H bluegr Hotels & Resorts προχώρησε σε νέα στρατηγική συνεργασία με την Travelworks Public Relations για την παροχή υπηρεσιών εταιρικής επικοινωνίας και marketing.

Σε αυτό το πλαίσιο η Travelworks έχει αναλάβει την υλοποίηση ολοκληρωμένου προγράμματος media relations, στο οποίο μεταξύ άλλων περιλαμβάνονται press trips, γαστρονομικά press events, one-on-one media meetings και influencer marketing activations για το σύνολο των ξενοδοχείων του Ομίλου. Ταυτόχρονα στο ευρύτερο φάσμα της συνεργασίας εντάσσονται creative services & content creation services για όλα τα venues των ξενοδοχειακών μονάδων της bluegr Hotels & Resorts.

Minos Beach Art Hotel

Minos Palace Hotel & Suites

 

Λίγα λόγια για την bluegr Hotels & Resorts
Η bluegr Hotels & Resorts διαθέτει πέντε ξενοδοχειακές μονάδες σε Κρήτη, Αθήνα και Ρόδο. Οι άρτιες εγκαταστάσεις και οι μοναδικές τοποθεσίες, σε συνδυασμό με την άψογη εξυπηρέτηση και την άριστη φιλοξενία συνθέτουν τη βάση της φιλοσοφίας του ομίλου, τα ξενοδοχεία του οποίου μπορούν να καλύψουν τις ανάγκες κάθε είδους επισκέπτη, με την πληρότητά τους να ξεπερνά το 90%.

Το Minos Beach Art Hotel αποτελεί μέλος της αλυσίδας The Small Luxury Hotels of the World, το Minos Palace Hotel & Suites απευθύνεται μόνο σε ενήλικες, το Candia Park Village είναι αφιερωμένο στη δημιουργία των ιδανικών οικογενειακών διακοπών, το Life Gallery Athens αποτελεί ένα καταφύγιο ηρεμίας και το Sunprime Miramare Park Suites & Villas λειτουργεί ως μέλος των Sunprime Hotels.

 

Λίγα λόγια για την Travelworks
Μετρώντας πάνω από 45 συνεργασίες με μερικά από τα μεγαλύτερα hospitality brands και εννέα βραβεία μέσα στην τελευταία τριετία, η Travelworks αποτελεί μια από τις πιο δυναμικά αναπτυσσόμενες εταιρείες στον τομέα του travel & leisure marketing. Τo portfolio υπηρεσιών της εταιρείας περιλαμβάνει από την ολοκληρωμένη ανάπτυξη hospitality brands μέχρι την κλασική διαχείριση του γραφείου Τύπου και από τη δημιουργία περιεχομένου για online χρήση μέχρι την ανάπτυξη b2b και b2c πωλησιακών εργαλείων.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιο σας