Κυριακή 16 Μαϊου 2021

ΓΕΚΕ: Συνεχίζει το επενδυτικό πρόγραμμα η ιδιοκτήτρια εταιρεία του ξενοδοχείου President

«Το 2017 ήταν για εμάς μια καλή χρονιά και το 2018 προδιαγράφεται ακόμη καλύτερο. Ο κύκλος εργασιών του πρώτου πενταμήνου είναι αυξημένος κατά 5% και η πληρότητα του ξενοδοχείου μας (President) ανεβασμένη. Οι μέχρι τώρα ενδείξεις μιλούν για αυξημένες επιδόσεις στο σύνολο της χρονιάς».

Αυτά δήλωσε η Δωροθέα Κεφάλα, εκτελεστικό μέλος του ΔΣ της ΓΕΚΕ, της ιδιοκτήτριας εταιρείας του ξενοδοχείου President που βρίσκεται στη λεωφόρο Κηφισιάς, στο πλαίσιο της τακτικής γενικής συνέλευσης των μετόχων της εταιρείας, την Πέμπτη 14 Ιουνίου, συμπληρώνοντας ωστόσο πως «διαισθάνομαι πως το 2019 δεν θα είναι μια τόσο καλή χρονιά όσο η φετινή, καθώς η κατάσταση στη Μεσόγειο ηρεμεί και οι αγορές άλλων χωρών (π.χ. Τουρκία, Αίγυπτος) αρχίζουν να ανακάμπτουν».

Η μέση περυσινή πληρότητα διαμορφώθηκε στο 69,29%, από 62,17% το 2016 και φέτος αναμένεται αυξημένη.

Παράλληλα, η κα Κεφάλα απέκλεισε το ενδεχόμενο κάποιας επεκτατικής κίνησης της ΓΕΚΕ: «Δεν μας ενδιαφέρει να διακτινιστούμε σε άλλα μέρη της Ελλάδας. Επικεντρωνόμαστε στο κτίριο που ήδη διαθέτουμε, σε ένα μεγάλο ξενοδοχείο όπως το President και θα προσπαθήσουμε να το απογειώσουμε. Έχουμε μπει σε πολλές πλατφόρμες με στόχο την προσέλκυση επισκεπτών, ενώ συνεχίζουμε το επενδυτικό μας πρόγραμμα, με στόχο την ανακαίνιση του ξενοδοχείου και τον εμπλουτισμό του προσφερόμενου προϊόντος μας».

 

Διαβάστε ΕΔΩ ολόκληρο το ρεπορτάζ του Στέφανου Kοτζαμάνη στο euro2day.gr.

Φωτογραφία: www.facebook.com/president.gr