Σάββατο 28 Μαρτίου 2020

Συνάντηση Υπουργού Τουρισμού με τη διοίκηση της «HellasCert»

Σε μια άκρως εποικοδομητική και παραγωγική συνάντηση ο Υπουργός Τουρισμού, Χάρης Θεοχάρης υποδέχθηκε στο γραφείο του, αντιπροσωπεία της Ελληνικής Ένωσης Διαπιστευμένων Φορέων Επιθεώρησης και Πιστοποίησης «HellasCert», με επικεφαλής τον Πρόεδρο της Ένωσης, Ιωάννη Καλλιά.

Στο κέντρο της συνάντησης βρέθηκαν φλέγοντα θέματα που αφορούν στη διασφάλιση της ποιότητας του τουριστικού προϊόντος της χώρας, καθώς και στον κρίσιμο ρόλο της Πιστοποίησης για τη θωράκιση και ενίσχυση του Τουριστικού κλάδου, στο σύνολό του.

Με αφορμή τη συνάντηση με τον Υπουργό Τουρισμού, ο Πρόεδρος της «HellasCert», Ιωάννης Καλλιάς, δήλωσε:

«Ο Τουρισμός αποτελεί τη βαριά βιομηχανία της χώρας μας. Είναι ένας από τους κλάδους με τη μεγαλύτερη ανάπτυξη την τελευταία δεκαετία που αποτελεί τεράστιο εθνικό κεφάλαιο για την οικονομική ανάκαμψη της Ελλάδας. Υποχρέωσή μας, απέναντι στα εκατομμύρια των επισκεπτών, αλλά και στις χιλιάδες των εργαζομένων που απασχολούνται στον Τουριστικό κλάδο, είναι η θωράκισή του με όλα τα διαθέσιμα μέσα. Η Πιστοποίηση του τουριστικού μας προϊόντος και των υπηρεσιών που προσφέρουμε είναι ένα πολύτιμο εργαλείο προκειμένου να διασφαλίσουμε ένα βιώσιμο μέλλον για τον ελληνικό Τουρισμό».

Εκτός από τον κ. Καλλιά, την «HellasCert» εκπροσώπησαν ο Ιωάννης Καραγιάννης μέλος του ΔΣ, ο Δημήτρης Σούκης μέλος του ΔΣ και ο Χαράλαμπος Αγγελούδης Επικεφαλής της Τεχνικής Επιτροπής της «HellasCert» για θέματα Τουρισμού.

 

RevitUp – Digital & Revenue Management

 

Φωτογραφία

Στιγμιότυπο από τη συνάντηση της Διοίκησης της HellasCert με τον Υπουργό Τουρισμού Χάρη Θεοχάρη. Από αριστερά: Χαράλαμπος Αγγελούδης Επικεφαλής της Τεχνικής Επιτροπής της «HellasCert» για θέματα Τουρισμού, Χάρης Θεοχάρης Υπουργός Τουρισμού, Ιωάννης Καλλιάς Πρόεδρος της HellasCert, Ιωάννης Καραγιάννης μέλος του ΔΣ, Δημήτρης Σούκης μέλος του ΔΣ.

 

Ακολουθήστε το etravelnews.gr στα social media

Post Tags
Share Post