Τετάρτη 24 Απριλίου 2024

Συνάντηση Περιφερειάρχη Ηπείρου – Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων

Το Προεδρείο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων (ΠΟΞ), επισκέφτηκε την Παρασκευή 26 Ιανουαρίου τον Περιφερειάρχη Ηπείρου Αλέξανδρο Καχριμάνη, με τον οποίο συζήτησε θέματα που αφορούν τον κλάδο ως και γενικότερα ζητήματα για τις τουριστικές υποδομές, σύμφωνα με ανακοίνωση της Περιφέρειας Ηπείρου.

 

RevitUp – Digital & Revenue Management

 

Μετά την ολοκλήρωση της συνάντησης ο Πρόεδρος του Δ.Σ. της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Γιάννης Χατζής εξέφρασε την ικανοποίησή του για τη συζήτηση που έγινε, λέγοντας και τα εξής:

«Τα Γιάννενα και γενικά η Περιφέρεια της Ηπείρου είναι εξαιρετικό παράδειγμα ανάπτυξης της ηπειρωτικής Ελλάδος. Είμαστε πολύ χαρούμενοι που προσεγγίζουμε τον τουρισμό ως έναν ταχύ αναπτυσσόμενο κλάδο και θα χαρούμε να δούμε με όρους βιωσιμότητας και αειφορίας την περιοχή σας να αποτελεί ένα πρότυπο τουριστικής ανάπτυξης».

Ο Περιφερειάρχης Αλέξανδρος Καχριμάνης, ανέφερε ότι είχαν μια καλή συνεργασία με την Πανελλήνια Ομοσπονδία Ξενοδόχων, συμπληρώνοντας τα εξής:

«Συζητήσαμε για τα θέματα της περιοχής, παρουσία του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης Ξενοδόχων Ιωαννίνων. Είναι μεγάλο «ατού» αυτό που έχουμε σήμερα στα χέρια μας, την ποιότητα και τον τουρισμό στα ορεινά και στα παραθαλάσσια της Ηπείρου, καθώς σε πολύ μικρό χρόνο, μπορεί να μεταβεί ένας από τη μια περιοχή στην άλλη. Ξέρουμε τις αδυναμίες μας και τις «πολεμάμε». Το μυστικό, όταν θες να λύσεις ένα πρόβλημα, είναι να ξέρεις τι έχεις θετικά και τι αρνητικά και να προσπαθείς με τη συνεργασία όλων να φτάσεις στο επιθυμητό αποτέλεσμα».

Τον Πρόεδρο της Π.Ο.Ξ. συνόδευαν ο Γενικός Γραμματέας του Δ.Σ. Άγγελος Καλλίας και το Δ.Σ. της Ένωσης Ξενοδόχων Ιωαννίνων.