Σάββατο 21 Μαϊου 2022

Symphony of the Seas: Το 25ο κρουζιερόπλοιο της Royal Caribbean

Το Symphony of the Seas (φωτογραφία), θα διεκδικήσει τον τίτλο του μεγαλύτερου κρουαζιερόπλοιου στον κόσμο όταν θα κάνει το ντεμπούτο του τον Απρίλιο του 2018.

Το Symphony of the Seas θα διαθέτει 16 καταστρώματα, ζυγίζοντας περισσότερους από 230.000 τόνους και θα μπορεί να φιλοξενήσει 5.500 επιβάτες σε 2.774 δίκλινες καμπίνες.

Το 25ο πλοίο του στόλου της Royal Caribbean, το Symphony of the Seas, θα ταξιδέψει για πρώτη φορά τον Απρίλιο του 2018, ξεκινώντας την καλοκαιρινή σεζόν στη Μεσόγειο, προσεγγίζοντας τα λιμάνια της Βαρκελώνης, της Πάλμα ντε Μαγιόρκα (Ισπανία), της Προβηγκίας (Γαλλία), της Φλωρεντίας / Πίζας, Ρώμης και Νάπολης (Ιταλία).

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση της Royal Caribbean International: «Το Symphony of the Seas, φέρνει κοντά τα βραβευμένα και αναγνωρισμένα χαρακτηριστικά που μόνο η Royal Caribbean διαθέτει με ξεχωριστές εμπειρίες που θα συνεχίσουν να εμπνέουν το αίσθημα της περιπέτειας ανάμεσα σε επισκέπτες όλων των ηλικιών. Νέες γαστρονομικές προτάσεις και οικογενειακές δραστηριότητες, πρωτόγνωρες εναέριες εμπειρίες, διασκέδαση στον πάγο και το νερό και η πιο εντυπωσιακή οικογενειακή σουίτα έρχονται να προστεθούν στα ήδη ξεχωριστά γνωρίσματα της εταιρείας όπως μπάρμεν – ρομπότ στο Bionic Bar, το εμβληματικό Aqua Theater που παρουσιάζει ασυναγώνιστες παραστάσεις τόσο στο νερό όσο και στον αέρα και η Ultimate Abyss, η ψηλότερη τσουλήθρα εν πλω για ένα συναρπαστικό crescendo από εμπειρίες».

Πηγή: www.tovima.gr