Σάββατο 16 Οκτωβρίου 2021

Συμμετοχή της Περιφέρειας Αττικής σε δύο διεθνείς ψηφιακές τουριστικές εκθέσεις

Η Περιφέρεια Αττικής συμμετείχε σε δύο διεθνείς εικονικές (virtual) τουριστικές εκθέσεις ως φιλοξενούμενος συνεκθέτης του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού (ΕΟΤ):

ΙΤΒ Berlin NOW 2021, Βερολίνο, 9 – 12/03/2021 (η λειτουργία της πλατφόρμας συνεχίζεται μέχρι τις 31.05.2021) και,

27th International Mediterranean Tourism Market (IMTM) Virtual, Τελ Αβίβ Ισραήλ, 15 – 16/03/2021 (η λειτουργία της πλατφόρμας συνεχίζεται μέχρι τις 16/06/2021).

Η Περιφέρεια Αττικής ολοκλήρωσε δυναμικά την παρουσία της στη διεθνή εικονική έκθεση ITB Berlin NOW 2021, λαμβάνοντας αισιόδοξες ενδείξεις για την πρόθεση των ταξιδιωτών να επιλέξουν την Αττική για τις διακοπές τους μόλις οι συνθήκες το επιτρέψουν.

 

RevitUp – Digital & Revenue Management

 

Η Περιφέρεια Αττικής συμμετείχε στην εικονική έκθεση ως φιλοξενούμενος συνεκθέτης στο περίπτερο του ΕΟΤ.

Κατά τη διάρκεια της έκθεσης τα στελέχη της Διεύθυνσης Τουρισμού της Περιφέρειας Αττικής παρουσίασαν το πλούσιο θεματικό και γεωγραφικό τουριστικό χαρτοφυλάκιο της Αττικής, ως επιλογή διακοπών σύντομης διάρκειας καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους και ενημέρωσαν τους ενδιαφερομένους για τα μέτρα ασφάλειας των ταξιδιωτών που ισχύουν στη χώρα μας, στέλνοντας στην αγορά θετικό μήνυμα για την υποδοχή και ασφαλή φιλοξενία των επισκεπτών της το 2021.

Στο ψηφιακό περίπτερο της Περιφέρειας Αττικής φιλοξενήθηκαν επίσης ως συνεκθέτες, ο Δήμος Πόρου όπως και εκπρόσωποι από το Σύνδεσμο Ιδιοκτητών Τουριστικών Επαγγελματικών Σκαφών Άνευ Πληρώματος και το Product Club «Attica Food and Wine Experience», τους οποίους και ευχαριστούμε για τη συνδρομή τους στη θετική παρουσίαση της Αττικής στο διεθνές τουριστικό κοινό.

Στο πλαίσιο συμμετοχής της Περιφέρειας Αττικής στην εικονική έκθεση, πραγματοποιήθηκε σειρά επαφών και διαδικτυακών επαγγελματικών συναντήσεων (Β2Β) με τουριστικούς επαγγελματίες και τουριστικούς δημοσιογράφους και bloggers, από όλο τον κόσμο.

Οι επαφές και η δικτύωση με τους ενδιαφερόμενους θα συνεχίζονται καθ’ όλη την περίοδο λειτουργίας της ψηφιακής πλατφόρμας, μέχρι και τις 31/05/2021.

Αμέσως μετά, η Περιφέρεια Αττικής συμμετείχε στη διεθνή εικονική έκθεση ΙΜΤΜ Virtual 2021, στοχεύοντας στην προσέλκυση επισκεπτών στην Αττική από την πολύ σημαντική αγορά του Ισραήλ, μόλις οι συνθήκες το επιτρέψουν.

Η Περιφέρεια Αττικής συμμετείχε στην εικονική έκθεση ως φιλοξενούμενος συνεκθέτης του ΕΟΤ. Μαζί με την Περιφέρεια Αττικής στο εικονικό της περίπτερο, ως συνεκθέτης της, συμμετείχε η Εταιρεία Ανάπτυξης και Τουριστικής Προβολής Αθηνών (ΕΑΤΑ).

Κατά τη διάρκεια της έκθεσης τα στελέχη της Διεύθυνσης Τουρισμού της Περιφέρειας Αττικής παρουσίασαν το πλούσιο θεματικό και γεωγραφικό χαρτοφυλάκιο της Αττικής ως επιλογή διακοπών σύντομης διάρκειας καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους και ενημέρωσαν τους ενδιαφερομένους για τα μέτρα ασφάλειας των ταξιδιωτών που ισχύουν στη χώρα μας, στέλνοντας στην αγορά θετικό μήνυμα για την υποδοχή και ασφαλή φιλοξενία των επισκεπτών της το 2021.

Παράλληλα, η Εταιρεία Ανάπτυξης και Τουριστικής Προβολής Αθηνών (ΕΑΤΑ), φρόντισε για την ενημέρωση των ενδιαφερομένων για τις πολλές επιλογές δραστηριοτήτων που προσφέρει η επιλογή της πρωτεύουσας, στους επισκέπτες της.

Στο πλαίσιο της έκθεσης πραγματοποιούνται επαφές και διαδικτυακές επαγγελματικές συναντήσεις (Β2Β) με τουριστικούς επαγγελματίες και τουριστικούς δημοσιογράφους και bloggers από την αγορά του Ισραήλ.

Οι επαφές με τους ενδιαφερόμενους θα συνεχίζονται καθ’ όλη την περίοδο λειτουργίας της ψηφιακής πλατφόρμας, μέχρι και τις 16/06/2021.

 

Ακολουθήστε το etravelnews.gr στα social media