Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου 2022

Περιφέρεια Θεσσαλίας: Συμμετοχή με virtual περίπτερα σε διεθνείς τουριστικές εκθέσεις

Με virtual «εικονικά» περίπτερα, η Περιφέρεια Θεσσαλίας συμμετείχε στη διεθνή διαδικτυακή τουριστική έκθεση TTR Virtual 2021 (18 – 21/02/2021) στο Βουκουρέστι της Ρουμανίας και θα συμμετάσχει στην ITB Berlin – Now (9 – 12 /03/ 2021) Virtual.

Η έκθεση ITB Berlin αποτελεί το κορυφαίο παγκόσμιο γεγονός στην ταξιδιωτική βιομηχανία, είναι η μεγαλύτερη τουριστική έκθεση του κλάδου και θεωρείται το «χρηματιστήριο» του τουρισμού.

Σημαντική ήταν και η TTR Βουκουρεστίου, αφού από τη Ρουμανία, καταγράφονται τα τελευταία χρόνια αυξημένες τουριστικές ροές προς τη Θεσσαλία, τόσο οδικά, όσο και αεροπορικά μέσω των πτήσεων προς το αεροδρόμιο της Σκιάθου από Βουκουρέστι, Κλουζ και Τιμισοάρα.

Μέσω της πλατφόρμας των virtual περιπτέρων της Περιφέρειας Θεσσαλίας οι φορείς του τουρισμού έχουν τη δυνατότητα να απαντήσουν σε ερωτήματα ενδιαφερομένων, να πραγματοποιήσουν business to business συναντήσεις και να προωθήσουν τουριστικούς προορισμούς.

 

RevitUp – Digital & Revenue Management

 

«Εν μέσω πανδημίας, συνεχίζουμε να υλοποιούμε το σχέδιο τουριστικής προβολής για το 2021 και προετοιμαζόμαστε για το άνοιγμα της τουριστικής αγοράς, αξιοποιώντας τις σύγχρονες τεχνολογίες, με έμφαση στην ηλεκτρονική προβολή και με την εκτεταμένη χρήση των social media», δήλωσε ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός.

«Σε μια χρονιά ιδιαίτερα δύσκολη και ανταγωνιστική, στοχεύουμε στον ποιοτικό θεματικό τουρισμό, με νέα εργαλεία προβολής και δυνατά μας όπλα τον καταδυτικό, περιπατητικό και γαστρονομικό τουρισμό. Ανταποκρινόμαστε στις νέες προκλήσεις, εντατικοποιούμε την προβολή των συγκριτικών πλεονεκτημάτων και των προϊόντων της Περιφέρειας και προωθούμε εναλλακτικές μορφές τουρισμού, που θα δώσουν ανάσα στην οικονομική δραστηριότητα σε αυτή τη δύσκολη περίοδο για τους επιχειρηματίες του κλάδου», δήλωσε ο Εντεταλμένος Σύμβουλος Τουρισμού της Περιφέρειας Θεσσαλίας Γιάννης Μπουτίνας.

 

Ακολουθήστε το etravelnews.gr στα social media