Σάββατο 28 Μαρτίου 2020

Συμμετοχή της περιφέρειας Κρήτης στη διεθνή έκθεση τουρισμού TTR στο Βουκουρέστι της Ρουμανίας

Τα μηνύματα από τη διεθνή έκθεση τουρισμού TTR που διεξήχθη στο Βουκουρέστι της Ρουμανίας είναι πολύ θετικά για την Ελλάδα και για την Κρήτη ειδικότερα, καθώς η αναμενόμενη αύξηση προσδιορίζεται σε διψήφιο αριθμό.

Σε αυτό το συμπέρασμα καταλήγουν οι εκπρόσωποι των μεγάλων tour operators της Ρουμανίας που δραστηριοποιούνται στην ελληνική αγορά.

Η Κρήτη είναι ιδιαίτερα δημοφιλής προορισμός και προσελκύει κυρίως οικογένειες και ζευγάρια υψηλού εισοδηματικού επιπέδου, οι οποίοι ενδιαφέρονται για οικογενειακά ξενοδοχεία 3, 4 και 5 αστέρων και για πολυτελείς βίλες.

Επιπλέον, η Κρήτη αποτελεί ιδανικό προορισμό για γαμήλιο τουρισμό.

Το περίπτερο της Περιφέρειας Κρήτης παρουσίασε μεγάλη προσέλευση επισκεπτών που ζητούσαν πληροφορίες για το νησί, ενώ ταυτόχρονα γεύονταν παραδοσιακά Κρητικά εδέσματα.

RevitUp – Digital & Revenue Management

Τα στελέχη της Διεύθυνσης Τουρισμού της Περιφέρειας Κρήτης, Νίκος Αλεξάκης και Όλγα Μηλιώνη πραγματοποίησαν με τη συνδρομή του Προϊσταμένου του Γραφείου ΕΟΤ Ρουμανίας, Γιώργου Σταφυλάκη, πολλές στοχευμένες και εποικοδομητικές συναντήσεις με σημαντικούς tour operators, με σκοπό την επέκταση του προγράμματος τους στην Κρήτη, την έναρξη νέων απευθείας πτήσεων από διάφορες περιφερειακές πόλεις της Ρουμανίας (π.χ. Κλούζ και Τιμισοάρα), καθώς και τον προγραμματισμό δράσεων περαιτέρω προβολής της Κρήτης στη ρουμάνικη αγορά, όπως info trips, roadshows και άλλες προωθητικές εκδηλώσεις.

 

Ακολουθήστε το etravelnews.gr στα social media