Σάββατο 21 Μαϊου 2022

Συμμετοχή της Περιφέρειας Κρήτης στην 36η Philoxenia

Δυναμική ήταν η επιστροφή της Περιφέρειας Κρήτης μετά από ένα χρόνο επιβεβλημένης απουσίας λόγω της επιδημίας covid – 19 στην 36η διεθνή τουριστική έκθεση Philoxenia, που πραγματοποιήθηκε στο διεθνές εκθεσιακό κέντρο της Θεσσαλονίκης το διάστημα 12 – 14 Νοεμβρίου 2021.

Στο περίπτερο της Κρήτης πραγματοποιήθηκαν 33 συναντήσεις με εκπροσώπους και φορείς του τουριστικού κλάδου.

Επικεφαλής της Αντιπροσωπείας της Περιφέρειας Κρήτης ήταν η Αντιπεριφερειάρχης Ρεθύμνης Μαρία Λιονή, ενώ στην αποστολή συμμετείχε ο Περιφερειακός Σύμβουλος Ρεθύμνης, Κώστας Δανδουλάκης και στελέχη της Περιφερειακής Ενότητας Ρεθύμνης.

 

RevitUp – Digital & Revenue Management

 

Tο περίπτερο της Περιφέρειας Κρήτης, στο οποίο προβλήθηκαν με οπτικοακουστικό και έντυπο υλικό οι ομορφιές και τα παραδοσιακά προϊόντα του νησιού, επισκέφτηκαν πολλές ομάδες ατόμων, οι οποίες έδειξαν πραγματικό ενδιαφέρον για πληροφορίες γύρω από την Κρήτη, αλλά και την επιθυμία να την επισκεφτούν από κοντά.

Στην έκθεση συμμετείχαν 235 εκθέτες από 12 χώρες, 70 hosted buyers από 27 χώρες και πραγματοποιήθηκαν 2.500 προγραμματισμένα ραντεβού, ταυτόχρονα με διοργάνωση παράλληλων εκδηλώσεων με θεματική παρουσία γύρω από τον τουρισμό.

 

Ακολουθήστε το etravelnews.gr στα social media