Τρίτη 18 Φεβρουαρίου 2020

Συμμετοχή της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων στην έκθεση Salon de Vacances 2020 στις Βρυξέλλες

Στη διεθνή τουριστική έκθεση Salon de Vacances 2020 των Βρυξελλών, που κατέγραψε μεγάλη επισκεψιμότητα με πάνω από 100.000 επισκέπτες, «χτύπησε» η «καρδιά» του Ιονίου, από τις 6 μέχρι τις 9 Φεβρουαρίου.

Η Περιφέρεια Ιονίων Νήσων, συμμετείχε στο περίπτερο του Ελληνικού Οργανισμού (ΕΟΤ), επανερχόμενη στη συγκεκριμένη έκθεση μετά από αρκετά χρόνια απουσίας.

Οι Βρυξέλλες βρίσκονται στην καρδιά της Ευρώπης και αποτελούν μια σημαντική διεθνή τουριστική αγορά, ενώ εκτός από τους Βέλγους κατοίκους, διαμένουν 15.000 και πλέον υπάλληλοι της ΕΕ.

RevitUp – Digital & Revenue Management

Στην έκθεση εκπροσωπώντας την Περιφέρεια Ιονίων Νήσων βρέθηκε ο Αντιπεριφερειάρχης Κεφαλονιάς και Ιθάκης, Σταύρος Τραυλός, ο όποιος είχε την ευκαιρία να συναντήσει σημαντικούς παράγοντες της παγκόσμιας και βελγικής τουριστικής αγοράς αλλά και απλούς επισκέπτες και να ακούσει από αυτούς τη γνώμη τους για τα Ιόνια νησιά.

«Στην συνεχώς μεταβαλλόμενη τουριστική αγορά η Περιφέρεια Ιονίων Νήσων επανέρχεται στην διεθνή τουριστική έκθεση των Βρυξελλών, ενώ ταυτόχρονα καταγράφει τις εξελίξεις ώστε να σχεδιάσει τις απαραίτητες δράσεις που θα φέρουν τα Ιόνια Νησιά στην θέση που πραγματικά τους αρμόζει και δεν είναι άλλη από την κορυφή», δήλωσε ο κ. Τραυλός.

Το περίπτερο της περιφέρειας επισκέφθηκε πλήθος κόσμου ζητώντας πληροφορίες για τα νησιά του Ιονίου, καθώς και tour operators.

 

Ακολουθήστε το etravelnews.gr στα social media