Τετάρτη 1 Δεκεμβρίου 2021

Συμμετοχή της Περιφέρειας Αττικής στην 36η Philoxenia

 

Η Περιφέρεια Αττικής (Π.Α.) συμμετείχε στην καταξιωμένη και ιδιαίτερα σημαντική για την ελληνική αγορά, 36η διεθνή έκθεση τουρισμού «Philoxenia 2021», που πραγματοποιήθηκε 12 – 14 Νοεμβρίου 2021 στο διεθνές εκθεσιακό κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Κάθε χρόνο, η διεθνής έκθεση τουρισμού Philoxenia, δίνει την ευκαιρία για τουριστική προβολή και δικτύωση.

Προβλήθηκαν τόσο οι ξεχωριστοί τουριστικοί προορισμοί της Αττικής, όσο και οι διάφορες μορφές θεματικού τουρισμού της, όπως ο οινικός – γαστρονομικός τουρισμός, ο πολιτιστικός τουρισμός, κ.ά., καθώς και κάθε μορφής δραστηριότητα, κατάλληλη για κάθε τύπο επισκέπτη και για κάθε οικονομική δυνατότητα.

 

RevitUp – Digital & Revenue Management

 

Συνεκθέτες της Π.Α. ήταν ο Δήμος Πόρου, ο Δήμος Πειραιά (Destination Pireaus) και επίσης συμμετείχε το δίκτυο συνεργαζόμενων επιχειρήσεων (Product Club) AWAFE, ενώ παρουσιάστηκε και η Ελευσίνα ως Πολιτιστική Πρωτεύουσα της Ευρώπης 2023.

Με αφορμή τη συμμετοχή της Περιφέρειας Αττικής στη διεθνή έκθεση ο Περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Πατούλης, μεταξύ άλλων, είπε:

«Με μεθοδικότητα και στρατηγικό σύμμαχο το ισχυρό μας «brand name», αναδεικνύουμε και προβάλλουμε προς κάθε κατεύθυνση την Αττική μας, η οποία μπορεί να αποτελέσει έναν διαρκή ελκυστικό τουριστικό προορισμό».

 

Ακολουθήστε το etravelnews.gr στα social media