Δευτέρα 6 Ιουλίου 2020

Συμμετοχή της περιφέρειας Ηπείρου στη διεθνή έκθεση εναλλακτικού τουρισμού «TourNatur»

Mε συμμετοχή στη Διεθνή Έκθεση Εναλλακτικού Τουρισμού «TourNatur» του πραγματοποιήθηκε στο Ντίσελντορφ της Γερμανίας, η Περιφέρεια Hπείρου συνέχισε το πρόγραμμά της για την ανάδειξη και προβολή των περιφερειακών της ενοτήτων ως ιδανικό ενιαίο τουριστικό προορισμό για τις τέσσερις εποχές του χρόνου.

RevitUp – Digital & Revenue Management

 

Η συγκεκριμένη έκθεση, έγινε στο πλαίσιο της αξιολόγησης των δεδομένων και του ενδιαφέροντος που εκδηλώνεται για μορφές εναλλακτικού τουρισμού από κατοίκους της ευρύτερης περιοχής της Βόρειας Βεστφαλίας της Γερμανίας, η οποία αναδεικνύεται σε «αγορά – στόχο» για την Ήπειρο.

Η εκτίμηση αυτή επιβεβαιώθηκε από τη μεγάλη προσέλευση επισκεπτών -η οποία ξεπέρασε τα 45.000 άτομα- ενώ οι συμμετοχές εκθετών ανήλθαν σε 250.

Κατά τη διάρκεια της έκθεσης, τα μέλη της αποστολής της Περιφέρειας (Ιουλία Μαρκούλα Διευθύντρια Τουρισμού, Αναστασία Σίμου – Τάσιου και Ηλίας Γκαρτζονίκας περιφερειακοί σύμβουλοι), πραγματοποίησαν συνάντηση, με αντικείμενο την περαιτέρω συνεργασία της Ηπείρου με το γερμανικό κρατίδιο, με την Ελληνίδα Πρόξενο Μαρία Παπακωνσταντίνου και τον καταγόμενο από την Ήπειρο, Δήμαρχο της πόλης Σβέρτε Δημήτρη Αξούργο.

 

Ακολουθήστε το etravelnews.gr στα social media