Τρίτη 15 Οκτωβρίου 2019

Συμμετοχή του HAPCO στη διεθνή έκθεση συνεδριακού τουρισμού ΙΜΕΧ στη Φρανκφούρτη

Αισιόδοξα είναι τα μηνύματα που έρχονται από την 16η Διεθνή Έκθεση Συνεδριακού Τουρισμού ΙΜΕΧ στη Φρανκφούρτη, η οποία πραγματοποιήθηκε από 15 έως και 17 Μαΐου 2018, σύμφωνα με ανακοίνωση του HAPCO (Hellenic Association of Professional Congress Organizers).

Πρόκειται για μία από τις μεγαλύτερες επαγγελματικές εκθέσεις παγκοσμίως με αποκλειστικό αντικείμενο τα συνέδρια, τα σεμινάρια και τα ταξίδια κινήτρων, στην οποία συμμετείχε και ο HAPCO.

Σύμφωνα με τα στοιχεία των διοργανωτών, υπολογίζεται ότι συνολικά 9.000 hosted buyers πραγματοποίησαν περισσότερες από 68.000 ατομικές συναντήσεις, παρακολούθησαν παρουσιάσεις και συμμετείχαν σε ομαδικά workshops.

Ο HAPCO – φιλοξενούμενος στο περίπτερο του ΕΟΤ- συγκέντρωσε το ενδιαφέρον των επαγγελματιών του κλάδου για τη χώρα μας ως ιδανικού για συνεδριακό προορισμό και οι εκπρόσωποι του Συνδέσμου ενημέρωσαν τους επισκέπτες από όλον τον κόσμο για τα πλεονεκτήματα διοργάνωσης συνεδρίων, σεμιναρίων και ταξιδιών κινήτρων στην Ελλάδα, πηγαίνοντας ένα βήμα εμπρός το συνεδριακό τουρισμό της χώρας μας.

Η επόμενη έκθεση ΙΜΕΧ θα πραγματοποιηθεί από τις 21 έως τις 23 Μαΐου 2019.

Post Tags
Share Post