Τετάρτη 29 Νοεμβρίου 2023

Συμμετοχή του Γραφείου ΕΟΤ Αυστρίας σε εκδηλώσεις του Corps Touristique

AUSTRIA

Για έκτη συνεχή χρονιά πραγματοποιήθηκε επιτυχώς η εκδήλωση του Σώματος Εθνικών Οργανισμών Τουρισμού Αυστρίας, Corps Touristique, «MICE Workshop», με στόχο την προώθηση του συνεδριακού τουρισμού, των incentives (ταξίδια κινήτρων), εκθέσεων και events στις συμμετέχουσες χώρες – μέλη του, στις 21 Οκτωβρίου, στο ξενοδοχείο Park Hyatt Vienna.

Στην εκδήλωση συμμετείχαν 79 επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στην Αυστρία, από τον τουριστικό κλάδο και μη, όπως τουριστικά γραφεία, tour operators και ξενοδοχεία, φαρμακευτικές εταιρείες, επιστημονικά ινστιτούτα και νοσοκομεία, τράπεζες, ασφαλιστικοί οργανισμοί κ.ά.

Το stand του Γραφείου του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού (ΕΟΤ) της Αυστρίας φιλοξένησε έξι επιχειρήσεις, τα γραφεία GSS International (DMC), ACE INCENTIVES, BELEON Tours, ERA Ltd, καθώς και το γραφείο Meli Group και το ξενοδοχείο Hyatt από τη Θεσσαλονίκη, οι οποίες είχαν την ευκαιρία να έρθουν σε επαφή με ένα τμήμα της αυστριακής αγοράς MICE. Στο πλαίσιο του MICE Workshop παρουσιάστηκαν οι δυνατότητες οργάνωσης incentives και συνεδρίων στην Ελλάδα.

Μετά από την επιτυχή υλοποίηση σεμιναρίων πρακτόρων για ελληνικούς προορισμούς τον Ιούνιο στη Βιέννη, το Γραφείο ΕΟΤ Αυστρίας συμμετείχε στο roadshow εκπαιδευτικών σεμιναρίων που διοργάνωσε το Corps Touristique στις πόλεις Bregenz, Innsbruck, Salzburg και Linz το διάστημα 13 – 16 Οκτωβρίου και παρουσίασε ελληνικούς προορισμούς και ειδική θεματική για τις προσφερόμενες δραστηριότητες στη φύση ανά περιφέρεια σε περίπου 80 συμμετέχοντες ταξιδιωτικών γραφείων της Αυστρίας.

«Η συμμετοχή του Γραφείου ΕΟΤ Αυστρίας στις εκδηλώσεις του Corps Touristique έχει ως στόχο την προώθηση των ελληνικών προορισμών σε πληθώρα ταξιδιωτικών πρακτόρων από διάφορες περιοχές της Αυστρίας», ανέφερε μεταξύ άλλων η Προϊσταμένη του Γραφείου ΕΟΤ της Αυστρίας Αθηνά Μπαμπάκου.

Share Post