Παρασκευή 21 Φεβρουαρίου 2020

Συμμετοχή της Δ. ΔΡΑΚΟΥΛΑΚΗΣ στην έκθεση ΗΟST MILANO 2019

Η Δ. ΔΡΑΚΟΥΛΑΚΗΣ ΑΒΕΤΕ συμμετείχε στην κορυφαία εμπορική έκθεση παγκοσμίως αφιερωμένη στον κόσμο της εστίασης και της φιλοξενίας, HOST MILANO 2019.

Στο Μιλάνο, από τις 18 έως τις 22 Οκτωβρίου, οι επαγγελματίες του χώρου βρήκαν μια πλήρη διατομή της καλύτερης παγκόσμιας φιλοξενίας, με τα τελευταία νέα στον τομέα του εξοπλισμού, των πρώτων υλών, των μηχανημάτων και των επίπλων.

RevitUp – Digital & Revenue Management

 

Εκπρόσωποι του χώρου επισκέφτηκαν το περίπτερο της Δ. ΔΡΑΚΟΥΛΑΚΗΣ καθ’ όλη τη διάρκεια της έκθεσης, με σκοπό την ενημέρωση γύρω από τα σύγχρονα συστήματα εξοπλισμού επαγγελματικών χώρων.

Οι ενδιαφερόμενοι είχαν την ευκαιρία να μελετήσουν από κοντά τις βιτρίνες και τις ειδικές κατασκευές από σειρές που χαρακτηρίζονται για την υψηλή ποιότητα και αισθητική τους.

Επιπλέον η Δ. ΔΡΑΚΟΥΛΑΚΗΣ ΑΒΕΤΕ διαθέτοντας 45 χρόνια εξειδικευμένης εμπειρίας στον κλάδο του εξοπλισμού εστίασης, παρουσίασε αντιπροσωπευτικό δείγμα των καινοτόμων προτάσεων για εξοπλισμό, παρέχοντας παράλληλα τεχνική ενημέρωση σε κατασκευαστικές εταιρίες και επενδυτές και παρουσιάζοντας τα μεγάλα έργα της που υλοποιήθηκαν στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.

Οι εκθέτες που συμμετέχουν στην εν λόγω έκθεση υπερβαίνουν τους 2.000 κάθε χρόνο από 51 διαφορετικές χώρες και oι επισκέπτες ξεπερνούν τους 187.000 από 177 χώρες.

 

Ακολουθήστε το etravelnews.gr στα social media