Πέμπτη 18 Απριλίου 2024

Συμμετοχή των Divani Hotels στη νέα προωθητική ενέργεια Million D$ Giveaway

Η Global Hotel Alliance (GHA) ανακοίνωσε την προωθητική ενέργεια «Million D$ Giveaway» για το ολοκαίνουργιο νόμισμα ανταμοιβών, τα DISCOVERY Dollars (D$).

Το πρώτο νόμισμα ψηφιακών ανταμοιβών του κλάδου αποτελεί μέρος της επανεμφάνισης του GHA DISCOVERY, του μεγαλύτερου προγράμματος πιστότητας στον κόσμο για ανεξάρτητα brands ξενοδοχείων, το οποίο διαχειρίζεται η GHA.

Η ενέργεια Million D$ Giveaway ξεκίνησε την Παρασκευή, 14 Ιανουαρίου 2022 και διαρκεί έως τις 31 Μαρτίου 2022.

 

RevitUp – Digital & Revenue Management

 

Τα μέλη της GHA DISCOVERY μπορούν να επιλέξουν το Million D$ Giveaway ως μέρος της δωρεάν συνδρομής τους και να λάβουν μέρος για να κερδίσουν ένα από τα 20.000 βραβεία συνολικής αξίας ενός εκατομμυρίου D$, συμπεριλαμβανομένου ενός μεγάλου βραβείου D$10.000.

Μετά την επιλογή συμμετοχής, τα μέλη λαμβάνουν επιπλέον πέντε συμμετοχές για κάθε ολοκληρωμένη επιλεγμένη κράτηση πριν από το τέλος της ενέργειας, κάνοντας κράτηση με το GHA DISCOVERY ή με οποιοδήποτε από τα προγράμματα των ξενοδοχειακών brands.

«Στόχος μας είναι να δώσουμε στους σημερινούς καταναλωτές έναν καλό λόγο για να βγουν έξω και να κάνουν ένα δώρο στον εαυτό τους, είτε στη χώρα τους τους είτε σε ένα ταξίδι. Με αυτήν την προωθητική ενέργεια, τοποθετούμε το νέο μας νόμισμα ανταμοιβών – D$ – στα ψηφιακά πορτοφόλια των μελών μας για να τα φέρουμε στα ξενοδοχεία μας και να τα βοηθήσουμε να απολαύσουν τη στιγμή όπως θέλουν.

Το D$ μπορεί να χρησιμοποιηθεί για το δωμάτιο ή σε όλο το ξενοδοχείο για φαγητό, ποτό, σπα ή γκολφ, ακόμα και έξω από το ξενοδοχείο για αυθεντικές, οργανωμένες εμπειρίες», δήλωσε η VP, Head of Transformation της GHA, Kristi Gole.

«Η μετατροπή είναι απλή – ένα D$ ισοδυναμεί με ένα δολάριο ΗΠΑ, επομένως δίνουμε ουσιαστικά ένα εκατομμύριο δολάρια. Αναμένουμε ότι μέσω του νομίσματος ψηφιακών ανταμοιβών, θα δημιουργήσουμε έσοδα 1,5 δισεκατομμύρια δολάρια μόνο από δωμάτια φέτος, δίνοντας την απαραίτητη ώθηση στον τομέα της φιλοξενίας και στις τοπικές οικονομίες», προσθέτει.

Όλα τα μέλη του Divani Collection Hotels DISCOVERY είναι επιλεγμένα για την προωθητική ενέργεια Million D$ Giveaway κατά τη διάρκεια της καθορισμένης περιόδου, ανεξάρτητα από το επίπεδό τους εντός του προγράμματος.

Τα μη μέλη μπορούν να συμμετάσχουν κάνοντας εγγραφή στο πρόγραμμα Divani Collection Hotels DISCOVERY δωρεάν εδώ.

Για τους τυχερούς νικητές, τα D$ θα προστεθούν απευθείας στους λογαριασμούς τους, θα είναι διαθέσιμα για έξι μήνες από την ημερομηνία έκδοσης και θα ισχύουν για όλα τα ακίνητα του ομίλου.

Το πρόγραμμα GHA DISCOVERY και τα D$ γίνονται δεκτά σε περισσότερα από 500 ξενοδοχεία από 35 ξεχωριστά brands παγκοσμίως.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα GHA brands, κάντε κλικ εδώ.

Η συμμετοχή στο Divani Collection Hotels DISCOVERY είναι δωρεάν και οι ταξιδιώτες μπορούν να εγγραφούν ηλεκτρονικά.

 

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε το Divani Collection Hotels DISCOVERY

 

Ακολουθήστε το etravelnews.gr στα social media