Σάββατο 24 Φεβρουαρίου 2024

Συμμετοχή του Δήμου Ελαφονήσου στην Athens International Tourism Expo

O Δήμος Ελαφονήσου Λακωνίας συμμετείχε στην έκθεση Athens International Tourism Expo που πραγματοποιήθηκε στο διάστημα 25 – 28/11 στο Ζάππειο Μέγαρο.

Η Δήμαρχος του νησιού Ευσταθία Λιάρου πραγματοποίησε πληθώρα προγραμματισμένων συναντήσεων με εκπροσώπους από έγκριτα τουριστικά γραφεία από όλο τον κόσμο και, ειδικά, από ΗΠΑ, Τουρκία, Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, Ισραήλ, Γερμανία, Ιταλία, Βρετανία και Λετονία.

 

RevitUp – Digital & Revenue Management

 

Κατά τη διάρκεια των συναντήσεων με τους υψηλόβαθμους ταξιδιωτικούς επαγγελματίες, η κυρία Λιάρου είχε την ευκαιρία να παρουσιάσει τις ομορφιές της Ελαφονήσου που, όπως είναι γνωστό, διαθέτει μεταξύ άλλων τρεις από τις ομορφότερες παραλίες της Μεσογείου, έναν εξαιρετικά σπάνιο φυσικό πλούτο, ελκυστικά τοπία, υποθαλάσσιους θησαυρούς και τη γνωστή πλέον βυθισμένη πολιτεία, το «Παυλοπέτρι».

Παράλληλα, ανέπτυξε και τις δυνατότητες εναλλακτικού τουρισμού που ξεχωρίζουν στο νησί και που, σε συνδυασμό με τη γραφικότητα και τις φυσικές ομορφιές, διασφαλίζουν στους επισκέπτες  αξέχαστες διακοπές.

Στη διάρκεια της έκθεσης, το περίπτερο της Ελαφονήσου επισκέφθηκε και ομάδα σπουδαστών από το ΙΕΚ ΑΛΦΑ, ενώ έντονο ήταν και το ενδιαφέρον άλλων επισκεπτών από την περιοχή της Αττικής.

Η Ελαφόνησος αναπτύσσει την τελευταία διετία έντονη δραστηριότητα σε επίπεδο προσέγγισης αγορών ενδιαφέροντος, εδραιώνοντας τη θέση της στον παγκόσμιο ταξιδιωτικό χάρτη ενώ, παράλληλα, παραμένει δημοφιλής προορισμός για τους Έλληνες ταξιδιώτες.

 

Ακολουθήστε το etravelnews.gr στα social media