Σάββατο 28 Μαϊου 2022

Συμμετοχή του τμήματος Business Solutions της LG στην Xenia 2021

Το τμήμα Business Solutions της LG Electronics Hellas (LG), συμμετείχε στην Xenia 2021.

Στη φετινή έκθεση, η εταιρεία συμμετείχε παρουσιάζοντας εξειδικευμένες λύσεις για επαγγελματίες του ξενοδοχειακού κλάδου.

Το κοινό περίπτερο LG BUSINESS SOLUTIONS | Γ. ΔΡΑΚΟΥΛΑΚΗΣ (επίσημος συνεργάτης LG), αποτέλεσε πόλο έλξης για τους 25.000 επισκέπτες της έκθεσης, καθώς περιλάμβανε μια πλήρη παρουσίαση όλων των επαγγελματικών προϊόντων της εταιρείας.

Πιο συγκεκριμένα, οι επισκέπτες της Xenia είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά τις νέες OLED ξενοδοχειακές τηλεοράσεις, να δουν τη γκάμα των Pro:centric 4K Smart Hospitality και να ενημερωθούν για τη λειτουργία της Infotainment πλατφόρμας Pro:Centric direct, που συμβάλλει στην αναβάθμιση της ξενοδοχειακής εμπειρίας των επισκεπτών με τις smart εφαρμογές και το Netflix.

 

RevitUp – Digital & Revenue Management

 

Επίσης οι επαγγελματίες είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τις νέες τεχνολογίες σε οθόνες Digital Signage, επαγγελματικές λύσεις κλιματισμού VRF, αντλίες θερμότητας για θέρμανση και παραγωγή ζεστού νερού (LG Therma V, Therma V Split & Hydro kit), όπως και να δουν από κοντά την εντυπωσιακή All In One 130’ Digital Signage οθόνη.

Την ικανοποίησή του για την ολοκλήρωση της εκθεσιακής παρουσίας της LG στην Xenia 2021 εξέφρασε ο Γιάννης Μαντάς, Εμπορικός Διευθυντής του τμήματος Business Solutions της LG Electronics Hellas:

«Ήταν χαρά μας να επιστρέψουμε δυναμικά στο εκθεσιακό περιβάλλον και χαρήκαμε ακόμα περισσότερο καθώς διαπιστώσαμε ότι το ενδιαφέρον των επισκεπτών για την αναβάθμιση των υπηρεσιών που προσφέρουν με τη βοήθεια των επαγγελματικών λύσεων της LG παραμένει εξίσου έντονο».

 

Ακολουθήστε το etravelnews.gr στα social media

Post Tags
Share Post