Δευτέρα 23 Μαϊου 2022

Συμμετοχή του Ομίλου Attica στην έκθεση τουρισμού CMT στη Στουτγκάρδη

Επιτυχημένη παρουσία είχε ο Όμιλος ATTICA στην έκθεση τουρισμού CMT, η οποία πραγματοποιήθηκε στη Στουτγκάρδη, από τις 12 έως τις 20 Ιανουαρίου 2019.

Στο περίπτερο του Ομίλου είχαν δυναμική παρουσία όλα τα brands της εταιρίας, SUPERFAST FERRIES, BLUE STAR FERRIES, HELLENIC SEAWAYS και AFRICA MOROCCO LINK, παρουσιάζοντας τα φυλλάδιά τους, τα δρομολόγια και την τιμολογιακή πολιτική για το 2019, την προσφορά 20% Early Booking για τις γραμμές Ελλάδας – Ιταλίας, καθώς και επιμέρους προσφορές για κάθε αγορά.

Η εταιρεία θα συμμετάσχει επίσης στην έκθεση FREE στο Μόναχο και στην ΙΤΒ στο Βερολίνο, το Φεβρουάριο και το Μάρτιο αντίστοιχα, στη ΒΜΤ στη Νάπολη το Μάρτιο, στην Κολωνία τον Ιούλιο και τέλος στο TTG στο Ρίμινι της Ιταλίας τον Οκτώβριο του 2019.

Ο Όμιλος ATTICA δραστηριοποιείται στην επιβατηγό ναυτιλία μέσω των SUPERFAST FERRIES, BLUE STAR FERRIES, HELLENIC SEAWAYS και AFRICA MOROCCO LINK με συνολικά 30 πλοία που προσφέρουν σύγχρονες, υψηλού επιπέδου μεταφορικές υπηρεσίες στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Τα πλοία του στόλου του ταξιδεύουν σε τέσσερις χώρες, σε 59 μοναδικούς προορισμούς, προσεγγίζοντας 71 λιμάνια.

 

Ακολουθήστε το etravelnews.gr στο Instagram