Σάββατο 20 Ιουλίου 2019

Οι συμμετέχοντες chef του Sani Gourmet 2018: Rising Stars Part 3

Στη 13η χρονιά του φέτος, ο καταξιωμένος θεσμός Sani Gourmet δίνει χώρο στα ανερχόμενα και καταξιωμένα αστέρια της διεθνούς γαστρονομικής σκηνής να αναδείξουν και να παρουσιάσουν τα ταλέντα τους, μέσα από τις κουζίνες των εστιατορίων του «Water», «Fresco», «Katsu» και «Byblos».

Για τρίτη σεζόν, υπό τον τίτλο «Rising Stars Part 3», οκτώ προσκεκλημένοι chef, βραβευμένοι με αστέρια Michelin, θα παρουσιάσουν στο κοινό που θα έρθει να δειπνήσει στα εστιατόρια του Sani Resort (φωτογραφία) τις καινοτόμες προτάσεις τους, εμπνευσμένοι από τις διεθνείς τάσεις της γαστρονομίας.

 

 

Έτοιμοι να καταθέσουν το ταλέντο τους είναι ο βραβευμένος με Ιταλός Saverio Sbaragli, ο επί δεκαετία συνεργάτης και executive chef του «Hakkasan Group» Αμερικανοκορεάτης Akira Back, ο μινιμαλιστής Ολλανδός Remco Kuijpers, ο Γερμανός Bjorn Swanson, που κατάφερε να βραβευθεί με αστέρι Michelin έξι μόλις μήνες μετά τα εγκαίνια του εστιατορίου του, «Golvet», το γαστρονομικό «φαινόμενο» Alan Geaam, ο αυτοδίδακτος Λιβανέζος που κατέκτησε πρόσφατα το πρώτο του αστέρι Michelin και διαχειρίζεται πλέον τέσσερα εστιατόρια στο Παρίσι, ο βραβευμένος Αργεντινός με ιταλικές ρίζες Paulo Airaudo, ο καλλιτέχνης της fusion γαλλοϊαπωνικής κουζίνας Ιάπωνας Ryohei Kawasaki και ο Ιταλός Umberto de Martino, που μόλις κέρδισε το πρώτο του αστέρι Michelin.

 

Δείτε ΕΔΩ περισσότερες πληροφορίες για τους συμμετέχοντες chef.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιο σας