Τετάρτη 29 Ιουνίου 2022

Συμφωνία Turkish Airlines – Air Namibia για πτήσεις κοινού κωδικού

 

H Turkish Airlines και η Air Namibia υπέγραψαν (φωτογραφία) συμφωνία για πτήσεις κοινού κωδικού, η οποία θα ξεκινήσει από την 1η Μαρτίου και θα καλύπτει δρομολόγια μεταξύ Τουρκίας και Ναμίμπια.

Αυτή η νέα συμφωνία για πτήσεις κοινού κωδικού είναι βέβαιο ότι θα διευρύνει την εμπορική συνεργασία των δύο εταιρειών και κατ΄ επέκταση των χωρών τους. Την ίδια στιγμή, οι επιβάτες και των δύο αεροπορικών εταιρειών θα αποκτήσουν περισσότερες επιλογές για πτήσεις μεταξύ της Ναμίμπια και της Τουρκίας.

Σύμφωνα με τους όρους της συμφωνίας, η Air Namibia και η Turkish Airlines σχεδιάζουν να τοποθετήσουν κοινούς κωδικούς στις πτήσεις της Air Namibia Βίντχουκ – Γιοχάνεσμπουργκ / Βίντχουκ – Φρανκφούρτη και στις πτήσεις της Turkish Airlines Κωνσταντινούπολη – Γιοχάνεσμπουργκ / Κωνσταντινούπολη – Φρανκφούρτη και αντίστροφα.

Ο Αναπληρωτής Υπουργός Δημοσίων Έργων και Μεταφορών της Ναμίμπια Sankwasa James Sankwasa δήλωσε ότι: «Η Air Namibia είναι μια μικρή αεροπορική εταιρεία και προκειμένου να βελτιώσει την ανταγωνιστικότητά της σε αυτή την εξαιρετικά ανταγωνιστική βιομηχανία, είναι σημαντικό να έχει ένα στρατηγικό εταίρο, όπως η Turkish Airlines, η οποία είναι μία κορυφαία εταιρεία για να συνεργαστείς μαζί της».

«Είμαστε στην ευχάριστη θέση να υπογράφουμε αυτή τη συμφωνία κοινού κωδικού με την Air Namibia και στοχεύουμε στη βελτίωση της συνεργασίας μας, έτσι ώστε να μεγιστοποιήσουμε τις ευκαιρίες για ταξίδια που προσφέρουμε στους επιβάτες μας, μέσω των δικτύων των πτήσεων μας. Η Air Namibia συνεχίζει να επεκτείνεται με επιτυχία και πιστεύουμε ότι αυτή η συνεργασία μεταξύ της Turkish Airlines και της Air Namibia θα ωφελήσει τις δύο αεροπορικές εταιρείες, όχι μόνο από εμπορική σκοπιά, αλλά και στις πολιτιστικές σχέσεις μεταξύ της Τουρκίας και της Ναμίμπια, ενώ θα προωθήσει και τα επαγγελματικά ταξίδια μεταξύ των δύο χωρών», δήλωσε ο Αντιπρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Turkish Airlines, Bilâl Ekşi.