Τετάρτη 21 Φεβρουαρίου 2024

Συμφωνία Χ. Θεοχάρη – TUI για ενίσχυση των last minute κρατήσεων

Την εμπιστοσύνη της TUI στην Ελλάδα ως προορισμού, καθώς και τις προοπτικές περαιτέρω ανάπτυξής της στην ελληνική τουριστική αγορά εξέφρασε στον υπουργό Τουρισμού Χάρη Θεοχάρη, ο Fritz Joussen διευθύνων σύμβουλος του μεγάλου tour operator, TUI.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησής τους, που πραγματοποιήθηκε στο υπουργείο Τουρισμού συμφωνήθηκαν δράσεις για την ενίσχυση του τουρισμού της «τελευταίας στιγμής» (last minute), καθώς και τη στήριξη του τουριστικού ρεύματος για την επόμενη χρονιά.

RevitUp – Digital & Revenue Management

 

Ο κ. Joussen επισήμανε στον υπουργό τη σημασία που έχει η Ελλάδα ως τουριστικός προορισμός σε συνδυασμό μάλιστα με την ισχυρή επενδυτική ανάπτυξη της TUI στη χώρα με έμφαση στο θεματικό τουρισμό.

Ο κ. Θεοχάρης χαιρέτισε την εμπιστοσύνη της TUI στην Ελλάδα και ανέλυσε στον εκπρόσωπό της τη νέα προοπτική που διανοίγεται στον ελληνικό τουρισμό μέσα από σειρά στρατηγικών δράσεων οι οποίες περιλαμβάνονται στο 10ετές πρόγραμμα για τον τουρισμό όπως εξαγγέλθηκε κατά την επίσκεψη του πρωθυπουργού στο υπουργείο Τουρισμού.

Ακόμη τόνισε, ότι η Ελλάδα θα δημιουργήσει περαιτέρω υποδομές στον τουρισμό οπότε και προσφέρεται τόσο για την κατάρτιση «ειδικών τουριστικών πακέτων», την ανάπτυξη στοχευμένων τουριστικών υπηρεσιών και άλλων εξειδικευμένων δράσεων στις οποίες η TUI ενδιαφέρεται και μπορεί να αναπτυχθεί.

Από την πλευρά του ο κ. Joussen μετέφερε στον υπουργό το ενδιαφέρον της TUI για την Ελλάδα, καθώς και στοιχεία που αφορούν τη ζήτηση για διακοπές στη χώρα, καθώς και για κρατήσεις από το σύνολο των τουριστικών αγορών, κάτι που ενισχύει την ήδη υψηλή θέση της Ελλάδας ως σημαντικού προορισμού σε παγκόσμιο επίπεδο.

 

Ακολουθήστε το etravelnews.gr στα social media