Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου 2023

Συμφωνία συνεργασίας Ένωσης Ξενοδοχείων Νομού Ηρακλείου – Food Brokers

Σε συμφωνία για συνεργασία κατέληξαν στις 7 Ιουλίου 2022 η Food Brokers Α.Ε. με την Ένωση Ξενοδοχείων Νομού Ηρακλείου.

Η www.foodbrokers.com είναι μια νέα, B2B ψηφιακή πλατφόρμα προβολής και πώλησης ελληνικών τροφίμων και ποτών, όπου χιλιάδες Έλληνες παραγωγοί και προμηθευτές έχουν τη δυνατότητα να προωθήσουν αποτελεσματικά τα προϊόντα τους, απευθυνόμενοι αποκλειστικά σε επαγγελματίες αγοραστές Retail και HoReCa στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο, συμβάλλοντας έτσι στο μεγάλο στόχο της ενίσχυσης της εθνικής οικονομίας.

 

RevitUp – Digital & Revenue Management

 

Η www.foodbrokers.com παρέχει ένα πολύ φιλικό προς τους χρήστες περιβάλλον εργασίας, με πρόσβαση 24 ώρες το 24ωρο και επτά ημέρες την εβδομάδα με συνεχή υποστήριξη και ενημέρωση.

Ο Σπύρος Μερκούρης, Γενικός Διευθυντής της Food Brokers A.E., ανέφερε μεταξύ άλλων:

«Η υπογραφή συμφωνίας και η συνεργασία μας με την Ένωση Ξενοδοχείων νομού Ηρακλείου, αποτελεί μια στρατηγική κίνηση που δίνει τη δυνατότητα σε παραγωγούς και προμηθευτές που εστιάζουν στον κλάδο του HoReCa να εγγραφούν στην www.foodbrokers.com, με στόχο τα μέλη της Ένωσης και τα τμήματα αγορών τους, με τη χρήση της πλατφόρμας, να έχουν άμεση πρόσβαση σε πληθώρα προμηθευτών και προϊόντων, να αναζητήσουν την καλύτερη σχέση ποιότητας – τιμής για τα προϊόντα τους, να λάβουν άμεσα προσφορές από τους προμηθευτές, να επικοινωνήσουν μαζί τους και να καταλήξουν σε συμφωνία αγοράς. Με τον τρόπο αυτό, αξιοποιούν καλύτερα το ανθρώπινο δυναμικό τους, μειώνουν τα λειτουργικά τους έξοδα και εξασφαλίζουν περισσότερη διαφάνεια στις συναλλαγές τους. Επίσης, η www.foodbrokers.com εγγυάται την προστασία των προσωπικών δεδομένων και την ασφάλεια των συναλλαγών με τη χρήση του λογαριασμού escrow. Όλα τα παραπάνω συμβάλλουν στην αποτελεσματικότερη διοίκηση, τη βελτίωση της κερδοφορίας και της απόδοσης επενδυμένων κεφαλαίων των μελών της Ένωσης».

Όπως δήλωσε ο Πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδοχείων νομού Ηρακλείου, Νίκος Χαλκιαδάκης:

«Η παρούσα συμφωνία είναι ιδιαίτερα σημαντική και πρωτοπόρα για τον κλάδο του τουρισμού. Ειδικότερα, την περίοδο που διανύουμε λόγω της πρωτοφανούς ανόδου των τιμών των πρώτων υλών, η εγγραφή στην www.foodbrokers.com θα μας δώσει την ευκαιρία να έχουμε πρόσβαση σε χιλιάδες κωδικούς πρωτογενών και δευτερογενών ελληνικών προϊόντων, που διαφορετικά αυτό δεν θα ήταν εφικτό. Τα ελληνικά μας προϊόντα έχουν μεγάλη αξία και άριστη ποιότητα και είναι άξια ώστε να καταστούν ανταγωνιστικά και στην εκτός Ελλάδος αγορά. Μόνο κέρδος μπορεί να έχει κάποιος επαγγελματίας αγοραστής από τη χρήση της πλατφόρμας, καθώς σίγουρα θα εξασφαλίσει την βέλτιστη σχέση ποιότητας – τιμής. Καθώς μεταβαίνουμε σε μια τάση αποπαγκοσμιοποίησης λόγω των παγκόσμιων οικονομικών εξελίξεων, για να μπορέσουμε να καταστήσουμε βιώσιμη τη λειτουργία των επιχειρήσεων μας, καλό θα είναι να εστιάσουμε στις τοπικές οικονομίες – κοινωνίες και η www.foodbrokers.com μας δίνει τη δυνατότητα να το επιτύχουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο».