Τρίτη 16 Απριλίου 2024

Συμφωνία franchise Akti Imperial (πρώην Capsis Rhodes) με τη Wyndham

Σύμφωνα με πληροφορίες, στο τέλος Ιουλίου υπεγράφη συμφωνία franchise μεταξύ του αμερικανικού ξενοδοχειακού κολοσσού Wyndham και του επιχειρηματία Νίκου Κούτρα, για το Akti Imperial Hotel & Convention Center (πρώην Capsis), που βρίσκεται στην Ιξιά της Ρόδου, το οποίο θα μετονομαστεί σε Akti Imperial Hotel & Convention Center Dolce by Wyndham.

RevitUp – Digital & Revenue Management

 

Πρόκειται ουσιαστικά για το δεύτερο ξενοδοχείο του brand της Dolce στην Ελλάδα, μετά το Dolce Attica Riviera, που λειτουργεί από πέρυσι στη Βραυρώνα της Αττικής, ως αποτέλεσμα συμφωνίας franchise της Wyndham με τη Zeus International.

Να σημειωθεί ότι ο κ. Κούτρας είχε αποκτήσει το ξενοδοχείο το 2017 στο διαγωνισμό που είχε πραγματοποιηθεί τότε από την Eurobank, στην οποία είχε περιέλθει το ξενοδοχειακό συγκρότημα Capsis, που παρέμεινε κλειστό από το 2012.

Μετά την απόκτησή του, το 2017 ο επιχειρηματίας που διαθέτει ακόμη τα Akti Beach και Αkti Palace στην Κω, προχώρησε σε ευρύ πρόγραμμα ανακαινίσεων με τη συνολική επένδυση στο συγκρότημα (μαζί με το κόστος απόκτησης) να φθάνει τα 58 εκατ. ευρώ.

Το Akti Imperial διαθέτει 710 δωμάτια σε εννέα ορόφους και το μεγαλύτερο συνεδριακό κέντρο στη νοτιοανατολική Ευρώπη με 22.500 τ.μ. χώρων και συνολική δυναμικότητα έως 8.500 συνέδρων.

 

Πηγή: Διαβάστε ΕΔΩ ολόκληρο το ρεπορτάζ της Στεφανίας Σούκη στο newmoney.gr.

 

Ακολουθήστε το etravelnews.gr στα social media