Κυριακή 23 Φεβρουαρίου 2020

Συγχαρητήρια στους Παγκόσμιους Πρωταθλητές Κ. Λιβανό και Α. Παπαστάμο από τη χορηγό ΑΝΕΚ LINES

Η ANEK LINES, υπερήφανη χορηγός, συγχαίρει τους Χανιώτες Παγκόσμιους πρωταθλητές Κωσταντίνο Λιβανό του ΤΑΛΩΣ ANEK LINES και Απόστολο Παπαστάμο του Ναυτικού Ομίλου Χανίων (Ν.Ο.Χ) για τις μοναδικές χρυσές διακρίσεις που πρόσφατα κατέκτησαν.

Συγκεκριμένα, ο Κρητικός ποδηλάτης Κωσταντίνος Λιβανός του ΤΑΛΩΣ ANEK LINES που ανήκει στην Εθνική ομάδα των Εφήβων, απέσπασε δύο χρυσά μετάλλια στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Εφήβων που ολοκληρώθηκε την Κυριακή 18 Αυγούστου στη Φρανκφούρτη.

Ο νεαρός Κρητικός «ανέβηκε στην κορυφή του κόσμου» κατακτώντας την πρώτη θέση στα 200 μ. σπριντ και στο κέριν, ενώ αποτελεί και τον πρώτο Έλληνα αθλητή που αποσπά δύο χρυσά μετάλλια στη συγκεκριμένη διοργάνωση.

RevitUp – Digital & Revenue Management

 

Επιπλέον, ο Χανιώτης αθλητής Απόστολος Παπαστάμος του ΝΟΧ, ξεχώρισε στον τελικό των 400 μ. μικτής ατομικής, κατακτώντας το χρυσό μετάλλιο, στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κολύμβησης Εφήβων – Νεανίδων της Βουδαπέστης, που ολοκληρώθηκε την Κυριακή 25 Αυγούστου.

Ο Χανιώτης πρωταθλητής, σημείωσε μάλιστα παγκόσμιο ρεκόρ, χαρίζοντας μία σπουδαία διάκριση τόσο στο χανιώτικο όσο και ευρύτερα στον ελληνικό αθλητισμό. «Σφραγίζοντας» παράλληλα τη συμμετοχή του στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο.

Εκ μέρους της ΑΝΕΚ LINES, πολυετή χορηγού του ΤΑΛΩΣ – ANEK LINES και του ΝΟΧ, ο Αντιπρόεδρος της εταιρείας, Σπύρος Πρωτοπαπαδάκης, ανέφερε:

«Από όλους εμάς στην ΑΝEK, θα ήθελα να εκφράσω τα θερμά μου συγχαρητήρια στον Κώστα Λιβανό και τον Απόστολο Παπαστάμο, για τις πανάξιες επιτυχίες τους. Ανέβασαν τη σημαία στον ψηλότερο ιστό και μας χάρισαν μοναδικές στιγμές εθνικής περηφάνιας. Πολλά συγχαρητήρια αξίζουν και στους ακούραστους προπονητές τους τον Παναγιώτη Μαρεντάκη και τον Κώστα Τζιλιβάκη αντίστοιχα. Από την πλευρά μας, συνεχίζουμε να στηρίζουμε τα τοπικά Σωματεία αισιοδοξώντας ότι ακόμα περισσότερες και μεγαλύτερες διακρίσεις έπονται τόσο για την Κρήτη μας, όσο και για τον ελληνικό αθλητισμό».

Η ΑΝΕΚ LINES, στο πλαίσιο της ευρύτερης Εταιρικής Κοινωνική Ευθύνης, σταθερά με αφοσίωση στηρίζει σε όλη της τη διαδρομή Κρητικούς Συλλόγους, προάγοντας τα αθλητικά ιδεώδη και το ευ αγωνίζεσθαι στο νησί, αλλά και σε ολόκληρη την Ελλάδα.

 

Ακολουθήστε το etravelnews.gr στα social media

Post Tags
Share Post