Δευτέρα 4 Μαρτίου 2024

H SWOT Hospitality αναλαμβάνει τη διαχείριση του 5άστερου Cora Hotel & Spa στη Χαλκιδική

Η SWOT Hospitality ανακοίνωσε τη συνεργασία της με τη Bain Capital Special Situations («Bain Capital»), με σκοπό τη διαχείριση του 5άστερου Cora Hotel & Spa, που βρίσκεται στην Άφυτο, στη χερσόνησο της Κασσάνδρας (πρώτο «πόδι»), στη Χαλκιδική.

Το πολυτελές ξενοδοχείο των 181 δωματίων ανακαινίστηκε πλήρως το 2023 και μεταμορφώθηκε σε έναν παράδεισο γαλήνης, σε απόλυτη αρμονία με το φυσικό περιβάλλον που το φιλοξενεί.

 

RevitUp – Digital & Revenue Management

 

Χτισμένο αμφιθεατρικά σε μια κατάφυτη πλαγιά, με ανεμπόδιστη θέα στον Τορωναίο κόλπο, το πολυτελές ξενοδοχείο συνδυάζει την παραδοσιακή αρχιτεκτονική με τις σύγχρονες ανέσεις, αποτείνοντας φόρο τιμής στην πνευματική κληρονομιά της περιοχής.

Ο Στέλιος Κουτσιβίτης, Πρόεδρος της SWOT Hospitality, δήλωσε:

«Πιστοί στο όραμά μας να συμβάλλουμε στην ανάπτυξη του τουριστικού προϊόντος της χώρας και στην τόνωση της ελληνικής οικονομίας, συνεχίζουμε τις συνεργασίες μας με διεθνείς θεσμικούς επενδυτές. Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι για τη νέα συνεργασία μας με την Bain Capital, που θα συμβάλει στην αναβάθμιση της πολυτελούς φιλοξενίας στην Ελλάδα, προσφέροντας υψηλού επιπέδου υπηρεσίες και εμπειρίες».

H SWOT Hospitality, που δημιουργήθηκε το Μάιο του 2013, είναι μια κορυφαία εταιρεία διαχείρισης ξενοδοχείων με έδρα την Αθήνα, που διαχειρίζεται το Lindian Village Beach Resort Rhodes, Curio Collection by Hilton, το Moxy Athens City, το Monasty Autograph Collection Thessaloniki, το Nikki Beach Resort & Spa Porto Heli, το Moxy Patra Marina, το Yi Mykonos κ.ά.

Η αμερικανική επενδυτική εταιρεία Bain Capital Special Situations διαχειρίζεται ένα χαρτοφυλάκιο αξίας 15 δισ. δολαρίων και έχει πραγματοποιήσει επενδύσεις αξίας άνω των 28 δισ. δολαρίων σε πολλές χώρες από την ίδρυσή της το 2002.