Κυριακή 28 Μαϊου 2023

Η SWOT ανοίγει σταδιακά όλα τα ξενοδοχεία που διαχειρίζεται

Η SWOT – Hospitality Management Company, ανακοίνωσε ότι ανοίγει σταδιακά όλα τα ξενοδοχεία που διαχειρίζεται και συνεχίζει να επενδύει στη στήριξη των επαγγελματιών του τουρισμού μέσα από το σύνολο των υπηρεσιών της.

 

Ακολουθεί η ανακοίνωση της SWOT

Μέσα στις ιδιαίτερες συνθήκες του τελευταίου τριμήνου στην οικονομία και τον τουρισμό, παγκοσμίως, η χώρα μας έχει κερδίσει αρχικά το «στοίχημα» της εικόνας και της ομαλότητας τόσο σε υγειονομικό, όσο και σε κοινωνικό επίπεδο.

Στο πλαίσιο αυτό και για την άμεση επανεκκίνηση της τουριστικής βιομηχανίας, η SWOT, έχοντας μελετήσει τα δεδομένα και τις νέες συνθήκες – ανάγκες της αγοράς, προτείνει λύσεις και προτάσεις για το σύνολο των υπηρεσιών του ξενοδοχειακού κλάδου, στοχεύοντας στην ανάκαμψη των επιχειρήσεων, με ταχύτητα και άρτια οργάνωση.

Η SWOT, πιστοποιημένος συνεργάτης των Marriott International, Accor, ΙΗG, Radisson Hotel Group και Nikki Beach Hotels & Resorts, με εξειδικευμένους επαγγελματίες και γνώση της ελληνικής και διεθνούς αγοράς, καλύπτει την ολοκληρωμένη & συμβουλευτική διαχείριση ξενοδοχειακών μονάδων, την προώθηση πωλήσεων, το revenue management, τις υπηρεσίες digital marketing & επικοινωνίας, αλλά και τις συμβουλευτικές χρηματοοικονομικές υπηρεσίες για κάθε επαγγελματία του κλάδου του τουρισμού.

Ο Γιώργος Κωνσταντινίδης, ιδρυτής και Πρόεδρος της SWOT δήλωσε:

«Η επανεκκίνηση της οικονομίας, σηματοδοτεί, την έναρξη της φετινής τουριστικής περιόδου η οποία αποτελεί την κινητήρια δύναμη της αγοράς.

Στη SWOT, λειτουργώντας με ρεαλισμό, ευελιξία και υπευθυνότητα, ανοίγουμε σταδιακά το σύνολο των ξενοδοχείων που διαχειριζόμαστε και συνεχίζουμε να επενδύουμε στη στήριξη των επαγγελματιών του τουρισμού μέσα από το σύνολο των υπηρεσιών μας».

 

Δείτε ΕΔΩ τα ξενοδοχεία που διαχειρίζεται η SWOT.

 

Ακολουθήστε το etravelnews.gr στα social media