Δευτέρα 25 Σεπτεμβρίου 2023

Συμμετοχή της Περιφέρειας Κρήτης στην έκθεση τουρισμού TT Warsaw

H Περιφέρεια Κρήτης συμμετείχε στη διεθνή έκθεση τουρισμού «TT Warsaw 2019», 21 – 23 Νοεμβρίου στη Βαρσοβία με στόχο την ενίσχυση του τουριστικού ρεύματος από την Πολωνία.

Πρόκειται για μία από τις μεγαλύτερες εκθέσεις στην Ανατολική Ευρώπη με πάνω από 500 εκθέτες, από 53 χώρες αποτελώντας πόλο έλξης για επαγγελματίες του τουρισμού, ενώ οι επισκέπτες της ξεπερνούν τους 21.000.

RevitUp – Digital & Revenue Management

Η πολωνική αγορά είναι μία διαρκώς αναπτυσσόμενη αγορά και η Κρήτη είναι σταθερά πρώτη στις προτιμήσεις των Πολωνών.

Όσον αφορά την τουριστική κίνηση από την Πολωνική αγορά το 2020 η πρόβλεψη είναι ότι θα κινηθεί στα ίδια επίπεδα με την προηγούμενη χρονιά.

«Η Πολωνία είναι μια χώρα με πολύ μεγάλες δυνατότητες ανάπτυξης για τον Ελληνικό τουρισμό γενικότερα και φυσικά η Κρήτη, διατηρεί την πρωτιά στην προτίμηση της», τονίζει ο Κυριάκος Κώτσογλου, Εντεταλμένος Σύμβουλος Τουρισμού & Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης ο οποίος εκπροσώπησε την Περιφέρειας Κρήτης στην έκθεση.

«Με το σύνολο των ενεργειών μας, πρέπει να καταστήσουμε την Πολωνία, το νέο μεγάλο τουριστικό πόλο έλξης μας, μιας και είναι μια μεγάλη και προοδευτική οικονομία, χωρίς ανεργία. Περιμένουμε αύξηση και θα την επιδιώξουμε με κάθε τρόπο» ανέφερε ο κ. Κώτσογλου.

 

Ακολουθήστε το etravelnews.gr στα social media