Παρασκευή 12 Ιουλίου 2024

Suite Home: Τέσσερις ολοκαίνουριες βίλλες στην Άνδρο από τη θυγατρική του St. George Lycabettus

Τέσσερις ολοκαίνουριες βίλλες στην Άνδρο προσθέτει στο χαρτοφυλάκιό της η εταιρεία «Suite Home», θυγατρική των St. George Lycabettus και Paradise Andros Lifestyle Hotels, που δραστηριοποιείται στα serviced villas and apartments από το 2008.

Οι βίλλες βρίσκονται στη Χώρα της Άνδρου, μπροστά από το ιστορικό ξενοδοχείο Paradise, με θέα στη θάλασσα και ιδιωτικές πισίνες στον άνετο εξωτερικό τους χώρο.

 

RevitUp – Digital & Revenue Management

 

Την υπογραφή του design φέρνει το αρχιτεκτονικό γραφείο της Μαρίας Παπατριανταφύλλου με έπιπλα της εταιρείας Kontakis και Μoda Bagno, επώνυμα είδη υγιεινής Grohe, αλλά και με έμφαση στο σύγχρονο design.

Διαθέτει πλήρως εξοπλισμένες κουζίνες με ηλεκτρικές συσκευές smeg και nespresso, αλλά και λειτουργικά εργονομικά γραφεία και γρήγορο internet σε συνέχεια της τάσης work from home.

Το νησιώτικο, minimal και understated luxury design είναι εμπνευσμένο από την αρχιτεκτονική και τον πολιτισμό της Άνδρου, με οικολογικά υλικά, υφάσματα παραδοσιακής νοοτροπίας στον αργαλειό, αλλά μοντέρνας υφής, έπιπλα με αναφορές σε παιχνίδια του προηγούμενου αιώνα όπως σβούρες κτλ.

Οι βίλλες θα είναι διαθέσιμες για να υποδεχθούν τους πρώτους επισκέπτες τους τον Αύγουστο του 2022.

Το τουριστικό γραφείο Explore Andros (www.exploreandros.gr) που δραστηριοποιείται στο νησί από το 2018 θα αναλάβει τις υπηρεσίες hospitality και concierge.

Η εταιρεία Explore Andros παρέχει υπηρεσίες υψηλού επιπέδου για τους επισκέπτες όπως VIP transfers, οργάνωση βιωματικών δραστηριοτήτων και εκδρομών με mini vans, με σκάφη παραδοσιακά και ταχύπλοα, ενοικίαση αυτοκινήτων και τζιπ, αλλά και διαχείριση τουριστικών ακινήτων στην Άνδρο.

Η συνεργασία της Suite Home με την Explore Andros θα δημιουργήσει αναμνήσεις για μια ζωή κατά τη διάρκεια διαμονής των επισκεπτών της.

Η νέα, έμπειρη και εξειδικευμένη ομάδα της Explore Andros την έχει χαρακτηρίσει κορυφαία στις υψηλές υπηρεσίες στο νησί της Άνδρου.

Η εταιρεία «Suite Home» δραστηριοποιείται στα serviced apartments από το 2008 και διαθέτει lifestyle διαμερίσματα με παροχή υπηρεσιών στη Μύκονο, την Άνδρο, το Παρίσι και το St. Moritz και με μελλοντικά σχέδια για την Αθηναϊκή Ριβιέρα.