Κυριακή 7 Μαρτίου 2021

Στρατηγική συνεργασία της Celestyal Cruises με τη Versonix Seaware

Η Celestyal Cruises, ανακοίνωσε τη στρατηγική συνεργασία της με τη Versonix, μια κορυφαία εταιρεία λογισμικού, αφιερωμένη στην παροχή ολοκληρωμένων και προσαρμοσμένων λύσεων λογισμικού για τον κλάδο των ταξιδίων και της αναψυχής με εξειδίκευση στην κρουαζιέρα.

Η Versonix θα παρέχει στη Celestyal Cruises την πλατφόρμα κρατήσεων «Seaware».

Η Seaware θα προσφέρει προηγμένη απόδοση διαχείρισης εσόδων, έναν αποτελεσματικό μηχανισμό τιμολόγησης και επιχειρηματικής πολιτικής,  καθώς και ολοκληρωμένο πρόγραμμα πιστότητας των πελατών της εταιρείας (Customer Loyalty).

 

RevitUp – Digital & Revenue Management

 

Επιπλέον θα παρέχει τη δυνατότητα προηγμένης λειτουργικότητας CRM, τόσο για τους επισκέπτες όσο και για τους ταξιδιωτικούς πράκτορες, καθώς και αυξημένες δυνατότητες για τους δεύτερους, ώστε να προσφέρουν στους πελάτες τους μια μεγαλύτερη ποικιλία προϊόντων όπως για παράδειγμα, εκδρομές στην ξηρά και μοναδικές εμπειρίες εν πλω.

O Leslie Peden, Γενικός Εμπορικός Διευθυντής της Celestyal Cruises, δήλωσε:

«Είμαστε εξαιρετικά χαρούμενοι για τη συνεργασία μας με την Versonix. Μετά από ενδελεχή εξέταση και έλεγχο όλων των κορυφαίων συστημάτων κρατήσεων κρουαζιέρας της αγοράς, η Versonix Seaware, αποτέλεσε ξεκάθαρα την κορυφαία μας επιλογή, καθώς προσφέρει στη Celestyal Cruises μεγαλύτερη ευελιξία, επιτρέποντας να ενισχύσουμε την υποστήριξή μας προς τους συνεργαζόμενους τουριστικούς πράκτορες, ώστε να προωθούν τις κρουαζιέρες μας με βελτιωμένες δυνατότητες CRM και πρόγραμμα πιστότητας επισκεπτών».

O Yuri Polissky, Διευθύνων Σύμβουλος της Versonix, δήλωσε:

«Στη Versonix είμαστε ενθουσιασμένοι για τη συνεργασία με τη Celestyal Cruises. Καθώς η Versonix συνεργάζεται με πολλές εταιρείες κρουαζιέρας, παγκοσμίως, η Celestyal Cruises έχει τη δυνατότητα να αξιοποιήσει ένα μεγάλο αριθμό χαρακτηριστικών και δυνατοτήτων, που έχει αναπτύξει η Versonix με την πάροδο του χρόνου, συμπεριλαμβανομένου και του μοναδικού μηχανισμού «Seaware Business Rules», που καλύπτει άμεσα τις συνεχώς εξελλισσόμενες επιχειρηματικές απαιτήσεις του κλάδου και τις νέες συνθήκες της αγοράς».

 

Σχετικά με τη Versonix

Η Versonix είναι η εταιρεία που βρίσκεται πίσω από το «Seaware», ένας ηγέτης, παγκοσμίως, στα συστήματα κρατήσεων στον κλάδο των μεταφορών και των ταξιδίων.

Έχοντας την έδρα της στη Silicon Valley, η Versonix παρέχει κορυφαίες λύσεις συστημάτων που αφορούν σε ενσωματωμένες πωλήσεις, μάρκετινγκ, διαχείριση εσόδων και yield management.

Αξιοποιώντας αυτά και άλλα θετικά στοιχεία, συμπεριλαμβανομένων ενός μοναδικού μηχανισμού επιχειρηματικών κανόνων, της κατοχυρωμένης με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας τεχνολογίας και των δυνατοτήτων τεχνητής νοημοσύνης, οι πελάτες της Versonix απολαμβάνουν εδώ και χρόνια τα αποδεδειγμένα οφέλη, που προσφέρει το «Seaware» στην επιχείρησή τους.

 

Ακολουθήστε το etravelnews.gr στα social media