Πέμπτη 7 Δεκεμβρίου 2023

Ρόδος: Στo Mitsis Alila Resort & Spa το 7ο διεθνές συνέδριο Destination Wedding Planners

To Ultra all Inclusive 5* ξενοδοχείο Mitsis Alila Resort & Spa θα φιλοξενήσει το 7ο ετήσιο συνέδριο Destination Wedding Planners (DWP), που θα πραγματοποιηθεί από 1 έως 3 Απριλίου 2020.

Στο συνέδριο θα μετάσχουν πάνω από 500 ειδικοί στους πολυτελείς γάμους από περισσότερες από 70 χώρες, με στόχο να αναδείξουν τις τελευταίες τάσεις στη βιομηχανία των γάμων, τους κορυφαίους προορισμούς, τους χώρους διοργάνωσης, τους δημιουργικούς συνεργάτες και τις υπηρεσίες που προσφέρονται, για έρθουν σε επαφή και κυρίως για να συνεργαστούν μαζί τους.

RevitUp – Digital & Revenue Management

 

Το πολυτελές και πολυβραβευμένο Mitsis Alila Resort & Spa, γνωστό για την ειδυλλιακή τοποθεσία, την εκπληκτική αρχιτεκτονική, τη διεθνή γαστρονομία και την απαράμιλλη αυθεντική φιλοξενία, αποτελεί τον ιδανικό προορισμό για γαμήλιες και άλλες εκδηλώσεις.

Για τη φιλοξενία των ειδικών στον κλάδο των γαμήλιων προορισμών το 2020, παραχώρησε συνέντευξη τύπου ο γενικός διευθυντής του Alila, Λευτέρης Τσουκαλάς μαζί με τον Ackash Jain, Director της QnA International, διοργανώτριας αρχής του συνεδρίου DWP.

Στη συνέντευξη χαιρετισμό απηύθυνε ο υφυπουργός τουρισμού Μάνος Κόνσολας.

«Είμαστε πραγματικά ενθουσιασμένοι που θα φιλοξενήσουμε το συνέδριο DWP στο Mitsis Alila Resort & Spa. Είναι μεγάλη τιμή που το ξενοδοχείο μας, χάρη στη μοναδική του τοποθεσία, στις εγκαταστάσεις, στο επίπεδο των υπηρεσιών και τη συνολική ατμόσφαιρα έχει επιλεγεί ως ο επίσημος διοργανωτής – συνεργάτης στο 7ο ετήσιο συνέδριο DWP τον ερχόμενο Απρίλιο. Υποσχόμαστε να φιλοξενήσουμε ένα πραγματικά μοναδικό και αξέχαστο συνέδριο γάμου. Αυτό το συνέδριο δεν αφορά μόνο το ξενοδοχείο που θα το φιλοξενήσει. Αφορά τον προορισμό και αυτό που προσδοκούμε είναι οι συνεργασίες. Όλοι μαζί μπορούμε να κάνουμε ένα επιτυχημένο παγκόσμιο συνέδριο», δήλωσε μεταξύ άλλων ο κ. Τσουκαλάς.

«Όλοι εμείς στο συνέδριο DWP είμαστε ιδιαίτερα ενθουσιασμένοι που επιστρέφουμε στην Ελλάδα για το 7ο ετήσιο συνέδριο μετά την εναρκτήρια έκδοσή του που είχε φιλοξενηθεί και πάλι στη χώρα. Αυτή τη φορά έχουμε την ιδιαίτερη χαρά να καλωσορίζουμε το Mitsis Alila Resort & Spa ως επίσημο συνεργάτη μας. Το ανταγωνιστικό πλεονέκτημα του συνεδρίου έγκειται στο διεθνές πελατολόγιο που προσελκύει, στις διεθνείς συνεργασίες, στην ανάπτυξη των επιχειρήσεων και στην αξιοποίηση των ευκαιριών μάρκετινγκ. Η Ελλάδα ήταν πάντα ένας κορυφαίος προορισμός για τα ζευγάρια», ανέφερε μεταξύ άλλων ο κ. Jain, ο οποίος δήλωσε ότι μόνο ντόπιες και ελληνικές επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται άμεσα ή έμμεσα στο χώρο της οργάνωσης γάμων θα εμπλακούν στο συνέδριο.

 

Πηγή: Διαβάστε ΕΔΩ ολόκληρο το ρεπορτάζ του Δαμιανού Αθανασίου στο dimokratiki.gr.

 

Ακολουθήστε το etravelnews.gr στα social media