Δημοσιεύθηκαν στο Φύλλο Εφημερίδας της Κυβέρνησης (ΦΕΚ), τα υγειονομικά πρωτόκολλα με τις προδιαγραφές για την επαναλειτουργία των τουριστικών καταλυμάτων.
Τα νέα υγειονομικά πρωτόκολλα για το 2021, προβλέπουν μια βασική αλλαγή σε σχέση με την περσινή χρονιά, η οποία αφορά στη δυνατότητα (στα εστιατόρια που διαθέτουν μπουφέ) το σερβίρισμα να πραγματοποιείται από τον πελάτη, με την παροχή από το προσωπικό γαντιών μιας χρήσεως.
Δείτε ΕΔΩ αναλυτικά τα πρωτόκολλα.