Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024

Στην Καλαμάτα ολοκληρώθηκε ο πρώτος κύκλος του 100% Hotel Workshop Tour

Μεγάλη συμμετοχή του κοινού στο 100% Hotel Workshop της Καλαμάτας, με τους επισκέπτες να αγγίζουν τους 70 στην ειδικά διαμορφωμένη αίθουσα του ξενοδοχείου Horizon Blue.

Για άλλη μια φορά, τη θερμή ανταπόκριση του δημοφιλούς Workshop συνόδευσαν διθυραμβικά σχόλια για το επίπεδο των παρουσιάσεων, ενώ το ενδιαφέρον του κοινού ήταν ιδιαίτερα αυξημένο δείχνοντας την τάση ανάπτυξης της περιοχής.

Το workshop όμως αγκάλιασαν και τα τοπικά media, αφού ομιλητές φιλοξενήθηκαν σε live εκπομπές, ενώ ο τύπος της περιοχής κάλυψε με λεπτομέρεια τις εξελίξεις του workshop.

Βασικό συμπέρασμα για το workshop της Καλαμάτας, είναι ότι τόσο οι επιχειρηματίες της Μεσσηνίας όσο και της ευρύτερης περιοχής της Πελοποννήσου, προσβλέπουν σοβαρά στην ανάπτυξη της περιοχής και θεωρούν τη διαρκή επιμόρφωσή τους έναν από τους βασικούς πυλώνες.

Η ομάδα του 100% Hotel Workshop Tour ολοκλήρωσε τον πρώτο κύκλο παρουσιάσεων σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Κέρκυρα και Καλαμάτα συναντώντας πάνω από 1000 επαγγελματίες του χώρου, ενώ η διοργανώτρια εταιρεία, τόσο του Tour όσο και του 100% Hotel Show, Demand Fairs & Media, ετοιμάζει πυρετωδώς την επίσκεψη στους επόμενους προορισμούς..

Το Tour θα ταξιδέψει σε Ρόδο, Χανιά, Ηράκλειο, Σαντορίνη και Μύκονο, ενώ σύντομα θα ανακοινωθεί και ένας προορισμός έκπληξη.

 

Ακολουθήστε το etravelnews.gr στο Instagram