Τρίτη 25 Σεπτεμβρίου 2018

Στη Σκιάθο το Σχολείο Τουρισμού ΟnTour βόρειων Σποράδων

Το Σχολείο Τουρισμού OnTour βόρειων Σποράδων θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 7 και την Τρίτη 8 Μαΐου στη διαμορφωμένη αίθουσα του Πολιτιστικού Κέντρου του Δήμου Σκιάθου στο Μπούρτζι.

Οι τρεις Local Ambassador που θα φέρουν σε πέρας την όλη διοργάνωση είναι ο Νίκος Τζούμας που δραστηριοποιείται δημοσιογραφικά στην περιοχή με μεγάλη οργανωτική εμπειρία σε αντίστοιχες εκδηλώσεις, ο Αθανάσιος Ζλατούδης Δημοτικός και Επιμελητηριακός Σύμβουλος, Σύμβουλος επιχειρήσεων τουρισμού και περιφερειακής Ανάπτυξης και ο Λάμπρος Σανιδάς με πλούσιο βιογραφικό σε τουριστικές επιχειρήσεις και τουριστικά θέματα.

Το Σχολείο Τουρισμού OnTour, που δημιουργήθηκε μέσα από τη σύμπραξη του Ινστιτούτου του Συνδέσμου Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων (ΙΝΣΕΤΕ), τον εκπαιδευτικό του πυλώνα το SETE Training και το ΣΧΟΛΕΙΟ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ, είναι μία εκπαιδευτική εκδήλωση, διάρκειας μίας ή δύο ημερών, με αποκλειστικά τουριστική θεματολογία που στόχο έχει να υλοποιηθεί σε όλη την Ελλάδα.

Σκοπός είναι μέσα από τη διοργάνωση των Σχολείων να εκπροσωπηθούν μία πληθώρα αξιών που έχουν ανάγκη να αναδείξουν οι σύγχρονες τοπικές κοινωνίες και μέσα από το πρίσμα της τουριστικής εκπαίδευσης και κατάρτισης, να αναδειχθούν η προσφορά, ο εθελοντισμός, οι συνέργειες και η ενίσχυση της τοπικής κοινωνίας, ακολουθώντας το παράδειγμα και τη φιλοσοφία του ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ.

Η παραπάνω πρωτοβουλία (Σχολείο Τουρισμού OnTour), ανήκει στο INSETE, το Σχολείο Τουρισμού Καλαμάτας και το SETE Training, ενώ στις Β. Σποράδες τη συνδιοργάνωση έχουν η Ένωση Ξενοδόχων Σκιάθου και το Επιμελητήριο Μαγνησίας και τελεί υπό την Αιγίδα της Περιφέρειας Θεσσαλίας και του Δήμου Σκιάθου.

 

Διαβάστε ΕΔΩ περισσότερες πληροφορίες για το Σχολείο Τουρισμού ΟnTour βόρειων Σποράδων.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιο σας