Τρίτη 3 Οκτωβρίου 2023

Στη Ρόδο το ετήσιο συνέδριο της Destination Wedding Planners (DWP)

Στο πλαίσιο της περαιτέρω ενίσχυσης του θεματικού τουρισμού και αναβάθμισης του τουριστικού προϊόντος, η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου συνδιοργανώνει το 7ο ετήσιο συνέδριο της Destination Wedding Planners, της ισχυρότερης επιχειρηματικής πλατφόρμας στην παγκόσμια βιομηχανία γαμήλιου τουρισμού, προκειμένου να πραγματοποιηθεί στο Νότιο Αιγαίο, σε μια ημερομηνία μάλιστα, που συμβάλλει στην παρατεινόμενη φετινή τουριστική περίοδο.

Στόχος της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, που θα πραγματοποιηθεί στη Ρόδο, είναι ο προορισμός να ανέβει θέσεις στην κλίμακα των κορυφαίων προορισμών γάμων του πλανήτη.

Από σήμερα 9 έως τις 11 Νοεμβρίου, θα βρίσκονται στο νησί των Ιπποτών για τις ανάγκες της μεγαλύτερης εκδήλωσης της βιομηχανίας γάμων, μιας βιομηχανίας με τζίρο που υπολογίζεται ετησίως σε σχεδόν 300 δισ., περισσότεροι από 350 συμμετέχοντες από τουλάχιστον 40 χώρες, μεταξύ των οποίων οι μεγαλύτεροι σχεδιαστές και εταιρείες διοργάνωσης πολυτελών γάμων στον κόσμο, προμηθευτές καθώς και influencers, πραγματοποιώντας περισσότερες από 30 ώρες δικτύωσης και 5.000 συναντήσεις.

 

RevitUp – Digital & Revenue Management

 

Μεταξύ των ομιλητών του συνεδρίου που προσκαλούν 500 ειδικούς από 70 χώρες από το χώρο των πολυτελών γάμων να τους ακολουθήσουν «στο δρόμο για τη Ρόδο», είναι ενδεικτικά οι:

– Kevin Lee, κορυφαίος διοργανωτής γάμων στον κόσμο και εμπνευστής του χαρακτήρα της ταινίας «Ο πατέρας της νύφης», έχει σχεδιάσει γάμους και εκδηλώσεις για διασημότητες, όπως ο Bill Κλίντον, o Μπαράκ Ομπάμα και o Μπραντ Πιτ.

– Αli Bakhtiar, o δημοφιλής σχεδιαστής γάμων των βασιλικών οικογενειών της Μέσης Ανατολής είναι ένα από τα κορυφαία ονόματα στη βιομηχανία διοργάνωσης γάμων. Με έντονη παρουσία σε κορυφαία μέσα ενημέρωσης στον κόσμο, είναι ένας από τους μεγαλύτερους influencers της αγοράς με 218.000 ακόλουθους στο Instagram.

Το συνέδριο πραγματοποιείται στο πολυτελές ξενοδοχείο Mitsis Alila Resort & Spa, το οποίο είναι ο χορηγός φιλοξενίας.

 

Ακολουθήστε το etravelnews.gr στα social media