Σάββατο 25 Ιανουαρίου 2025

Στη Ρόδο για δεύτερη χρονιά το 100% Hotel Workshop Tour

Το 100% Hotel Show επιλέγει για δεύτερη χρονιά τη Ρόδο ως έναν από τους μεγάλους προορισμούς του 100% Hotel Workshop Tour, το οποίο θα διεξαχθεί την Πέμπτη 18 Απριλίου στο ξενοδοχείο Sheraton Rhodes Resort, προσκαλώντας ξενοδόχους, αρχιτέκτονες και εργαζόμενους στον τουριστικό κλάδο να συμμετέχουν σε ένα από τα πιο upgraded ξενοδοχειακά workshops με επίκεντρο τα boutique ξενοδοχεία.

Βασικό χαρακτηριστικό του Workshop είναι οι υψηλής ποιότητας παρουσιάσεις, αφενός από τη Μαίρη Σφυράκη και το Ζένιο Ζένιου -που συμμετείχαν και στο περσινό tour-, οι οποίοι θα προσεγγίσουν το θέμα της σωστής χωροταξίας των ξενοδοχείων αλλά θα περιγράψουν και αποτελεσματικούς τρόπους προώθησης των εστιατορίων και του Spa και αφετέρου από δύο νέους ομιλητές: το Δημήτρη Ζέλιο, που θα παρουσιάσει case studies boutique ξενοδοχείων και το Γιάννη Κουτσόπουλο, που θα παρουσιάσει ένα υψηλής τεχνογνωσίας session σε σχέση με τις οnline πωλήσεις.

Την επιμέλεια του Workshop αναλαμβάνει και φέτος η Hotelier Academy, με το Νίκο Σ. Μοράντη να συμμετέχει ενεργά στο σχολιασμό και την παρουσίαση του κάθε Session.

Τέλος, ο χώρος του Sheraton Rhodes Resort θα μεταμορφωθεί σε ένα micro εκθεσιακό event, αφού η Demand Fairs & Media, διοργανώτρια εταιρεία του 100% Workshop Tour και του 100% Hotel Show, αλλά και άλλων σημαντικών εκθέσεων όπως το Design Lab, έχει φροντίσει για την παρουσία εκεί σημαντικών εταιρειών που αφορούν τον ξενοδοχειακό κλάδο.

Η είσοδος στο 100% Hotel Workshop Tour είναι δωρεάν και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή σε αυτό το link.

 

Ακολουθήστε το etravelnews.gr στο Instagram