Πέμπτη 7 Δεκεμβρίου 2023

Στην Ολλανδία ταξίδεψε η «μυθική Πελοπόννησος»

PELOPONNESE

Στην Ουτρέχτη της Ολλανδίας, ταξίδεψε η «μυθική Πελοπόννησος», συμμετέχοντας στη διεθνή έκθεση τουρισμού της Βόρειας Ευρώπης VAKANTIEBEURS 2015, φιλοξενώντας στο περίπτερό της επαγγελματίες απ΄ όλη την Πελοπόννησο, καθώς και γευσιγνωστικά δρώμενα.
Στην έκθεση, που πραγματοποιήθηκε από τις 13 έως τις 18 Ιανουαρίου, οι επισκέπτες ξεπέρασαν τους 118.000, ενώ η Πελοπόννησος, που συμμετείχε για πρώτη φορά, απέσπασε ιδιαίτερα θετικά σχόλια. Οι εκπρόσωποι της περιφέρειας Πελοποννήσου με προγραμματισμένα ραντεβού ήρθαν σε επαφή με τους βασικούς tour operators της ολλανδικής αγοράς που συνεργάζονται με την Πελοπόννησο.
Έγιναν συναντήσεις με επαγγελματίες του τουρισμού, οι οποίοι δεν έχουν συνεργαστεί στο παρελθόν με την Πελοπόννησο και οι οποίοι ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της περιφέρειας, όπως οι εταιρείες Localholidays, Jacobos, Golfff, ενώ ιδιαίτερο ενδιαφέρον προσέλκυσαν τα μικρά boutique hotels, καθώς και ο golf τουρισμός.
Να σημειωθεί ότι η Πελοπόννησος δέχεται τουρισμό από την Ολλανδία στη Μεσσηνία, μέσω του αεροδρομίου της Καλαμάτας και συγκεκριμένα των πτήσεων της Transavia δύο φορές την εβδομάδα.

Φωτογραφίες: www.facebook.com/mythicalpeloponnese

Share Post