Δευτέρα 22 Ιουλίου 2024

St. George Lycabettus: Best Greek Romantic City Hotel στα Greek Hospitality Awards 2022

Το 5άστερο ξενοδοχείο St. George Lycabettus αναδείχθηκε Best Greek Romantic City Hotel στα Greek Hospitality Awards 2022.

Το St George Lycabettus είναι ένα μοναδικό lifestyle hotel στους πρόποδες του Λυκαβηττού.

Η πανοραμική θέα που προσφέρει και εκτείνεται από τον ιερό βράχο της Ακρόπολης, τον καταπράσινο λόφο του Λυκαβηττού και μέχρι τα νησιά του Σαρωνικού έχει αναφερθεί ως μία από τις πιο εντυπωσιακές στον κόσμο από τον ελληνικό και το διεθνή τύπο.

 

RevitUp – Digital & Revenue Management

 

Είναι χαρακτηριστικό ότι το CNN Τravel δημοσίευσε πρόσφατα στη γνώστη και δημοφιλή στήλη «Chance Encounters», την απίστευτη και όμως αληθινή ιστορία δύο ξένων που ερωτευτήκαν στο ασανσέρ του ξενοδοχείου και ετοιμάζονται να παντρευτούν!

Διαβάστε την όλη την ιστορία ΕΔΩ.

Πέρα από τα Chance Encounters… το ξενοδοχείο που κλείνει τα 50 χρόνια λειτουργίας φέτος, γνωρίζoντας τα συστατικά εκείνα που θα κάνουν τις ξεχωριστές στιγμές της ζωής σας ονειρικές, αναλαμβάνει τη δημιουργία και εκτέλεση της δικής σας γαμήλιας εκδήλωσης σε μία από τις μοναδικές αίθουσες του ξενοδοχείου.

Με κοσμοπολίτικη αίσθηση, προσωπική φροντίδα, αμεσότητα και σημασία στη λεπτομέρεια το St. George Lycabettus στοχεύει στη διοργάνωση ονειρικών γαμήλιων δεξιώσεων που «αγγίζουν» μέχρι και τα 500 άτομα.

Είτε πρόκειται για ένα γεγονός σε στενό οικογενειακό κύκλο είτε για ένα μεγάλο πάρτι για πολλούς καλεσμένους το St. George Lycabettus Lifestyle Hotel θα σχεδιάσει με προσοχή και θα πραγματοποιήσει με λεπτομέρεια τη σημαντική αυτή μέρα.

Αναζητάτε το τέλειο μέρος για να πείτε το «Ναι!» στο κέντρο της Αθήνας; Δεν χρειάζεται να πάτε μακριά, το St. George Lycabettus Lifestyle Hotel είναι ο ιδανικός προορισμός για το γάμο και τη δεξίωσή σας.