Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου 2020

Spick and Span: Πλύσεις επαγγελματικού ιματισμού με πιστοποιημένες μεθόδους κατά του COVID-19

Στο πλαίσιο της θωράκισης του επαγγελματικού ιματισμού ενάντια στον COVID-19, η Spick and Span γνωστοποιεί τη σημασία της ευρωπαϊκής πιστοποίησης RAL GZ-992/1& RAL GZ-992/2.

Έπειτα από τους μικροβιολογικούς ελέγχους του Hohenstein Laboratories στις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις της, η Spick and Span, μια εταιρεία του ομίλου COCO-MAT, κατάφερε να αποσπάσει τα πιστοποιητικά RAL GZ-992/1& RAL GZ-992/2.

 

RevitUp – Digital & Revenue Management

 

Πιο συγκεκριμένα, τα πλυντήρια Bönnigheim (aba), τα οποία και διαθέτει, φέρουν το σήμα ποιότητας RAL 992/2 έως 992/4, γεγονός που τα καθιστά ικανά να πλένουν χρησιμοποιώντας απολυμαντικές διαδικασίες.

Τα συγκεκριμένα μηχανήματα εξουδετερώνουν σοβαρούς παθογόνους μικροοργανισμούς, συμπεριλαμβανομένου και του ιού του COVID-19.

Η Spick and Span θεωρείται μία από τις κορυφαίες εταιρείες βιομηχανικής πλύσης στην Ελλάδα, ακριβώς επειδή διασφαλίζει τη μέγιστη υγιεινή σε κάθε στάδιο της διαδικασίας πλύσης.

Μάλιστα αποτελεί τη μοναδική εταιρεία βιομηχανικών πλύσεων στην Ελλάδα, η οποία κατέχει την πιστοποίηση RAL GZ-992/1& RAL GZ-992/2.

 

Ακολουθήστε το etravelnews.gr στα social media

Post Tags
Share Post