Τρίτη 21 Μαρτίου 2023

Sofitel Limassol Resort and Residences: Ανοίγει πολυτελές συγκρότημα του ομίλου Accor στη Λεμεσό το 2022

Η Oxley Planetvision Properties Ltd, ανακοίνωσε ότι εγκρίθηκε η πολεοδομική άδεια από τις αρμόδιες υπηρεσίες για τη δημιουργία του Sofitel Limassol Resort and Residences στη Λεμεσό της Κύπρου.

Η Oxley Planetvision σε συνεργασία με το μεγάλο ξενοδοχειακό όμιλο Αccor θα φέρει στη Λεμεσό την πρώτη ανάπτυξη branded διαμερισμάτων πολυτελείας μικτής ανάπτυξης με 5άστερο ξενοδοχείο, με την επωνυμία Sofitel Limassol Resort and Residences στην Ευρώπη.

Οι δύο οικιστικοί πύργοι θα ανεγερθούν ως προέκταση του ξενοδοχείου και οι ένοικοι τους θα απολαμβάνουν όλες τις παροχές και υπηρεσίες ενός πολυτελούς ξενοδοχείου (υπηρεσία καθαρισμού, room service κ.ά.).

Η Oxley Planetvision υπέγραψε συμφωνία με τη Sofitel, τo πολυτελές brand του γαλλικού ξενοδοχειακού συγκροτήματος AccorHotels, για τη διαχείριση του νέου resort που θα διαθέτει 245 δωμάτια.

Στις εγκαταστάσεις του ξενοδοχείου, που θα δημιουργηθεί σε μια παραθαλάσσια έκταση στην ανατολική είσοδο της Λεμεσού, θα περιλαμβάνονται υψηλής αισθητικής εστιατόρια και μπαρ, πισίνα σύγχρονου σχεδιασμού, χώροι ψυχαγωγίας, χώροι δεξιώσεων αλλά και συνεδριάσεων υψηλών προδιαγραφών.

Επίσης ενσωματώνονται και οι υπηρεσίες που προσφέρει η Sofitel, όπως το SO FIT γυμναστήριο, το SO SPA και το Club Millesime Lounge.

Τα δωμάτια διαθέτουν τη φιλοσοφία με υπογραφή από το MyBed ™ της Sofitel, καθώς και μια επιλογή από υψηλής ποιότητας ανέσεις δωματίου από τα γνωστά brands Hermès και Lanvin.

Στις εγκαταστάσεις των διαμερισμάτων, θα φιλοξενούνται γυμναστήριο με αίθουσες για yoga, χώρος υποδοχής με σαλόνι υψηλής αισθητικής, πισίνα, χώροι ψυχαγωγίας, παιδότοπος, αίθουσα εκδηλώσεων, αλλά και καλά σχεδιασμένοι κήποι, στους οποίους οι ένοικοι θα μπορούν να φιλοξενήσουν τους επισκέπτες τους.

 

Πηγή: www.philenews.com

 

Ακολουθήστε το etravelnews.gr στο Instagram