Πέμπτη 13 Ιουνίου 2024

SKY express: Στρατηγική συνεργασία με την Emirates

Emirates και SKY express ενώνουν τις δυνάμεις τους!

Οι επιβάτες που πετούν με την Emirates από Ντουμπάι και Υόρκη προς το αεροδρόμιο της Αθήνας, θα μπορούν να συνεχίσουν το ταξίδι τους σε έναν από τους 34 ελληνικούς προορισμούς που εξυπηρετεί η SKY express.

Η νέα στρατηγική διασύνδεση με τον κορυφαίο αερομεταφορέα της Μέσης Ανατολής, αποτελεί έμπρακτη αναγνώριση της δυναμικής της SKY express σε διεθνές επίπεδο.

 

RevitUp – Digital & Revenue Management

 

Επιπλέον, δίνει περαιτέρω ώθηση στην τουριστική ανάπτυξη της χώρας δημιουργώντας τις κατάλληλες προϋποθέσεις για την άφιξη επισκεπτών ακόμα και από περιοχές όπως η Αυστραλία, η Νοτιοανατολική Ασία και η Ινδία μέσω του αεροδρομίου του Ντουμπάι.

Αυτό το σκοπό εξυπηρετεί η συνεργασία της SKY express με παγκόσμιους αερομεταφορείς, όπως οι Air Transat, Air France, KLM, Qatar Airways, American Airlines, Cyprus Airways, Condor, El Al, Transavia, Middle East Airlines, Air Transat, Delta κ.ά.

Όπως δήλωσε ο Γιάννης Λιδάκης Commercial Director της SKY express:

«Η συνεργασία μας με την Emirates μας αποδεικνύει με τον καλύτερο τρόπο ότι η συστηματική προσπάθεια για την καθιέρωση της SKY express στη διεθνή αγορά ως ο αξιόπιστος συνεργάτης έχει αποτέλεσμα. Θα συνεχίσουμε να εργαζόμαστε προς αυτή την κατεύθυνση προσφέροντας σε όλο και περισσότερους επισκέπτες απ’ όλο τον κόσμο τις κατάλληλες συνθήκες για να απολαύσουν την εμπειρία των μοναδικών προορισμών της χώρας μας».