Τετάρτη 29 Νοεμβρίου 2023

Η SKY express συνδέει την Κρήτη με 17 πόλεις του εξωτερικού και έξι του εσωτερικού

 

Η SKY express ενισχύει ακόμα περισσότερο την Κρήτη με στόχο την αύξηση της συνδεσιμότητας του νησιού, τη δημιουργία των προϋποθέσεων άφιξης επισκεπτών και την επιμήκυνση της περιόδου με premium ταξιδιώτες.

Συγκεκριμένα, το επόμενο διάστημα, η SKY express θα συνδέει απευθείας την Κρήτη με τις Βρυξέλλες, οκτώ πόλεις της Γαλλίας (Παρίσι, Λυόν, Νάντ, Λιλ, Μασσαλία, Havre, La Rochele, Châteauroux), τρεις πόλεις της Πολωνίας (Βαρσοβία, Rzeszów, Gdansk), τη Λισαβόνα, το Άμστερνταμ, την Κοπεγχάγη και το Μπιλούντ της Δανίας, αλλά και την Τιμισοάρα της Ρουμανίας.

 

RevitUp – Digital & Revenue Management

 

Επιπλέον, από τα αεροδρόμια των δύο μεγάλων πόλεων (Ηράκλειο και Χανιά) θα πραγματοποιούνται δρομολόγια προς πέντε εγχώριους προορισμούς και ειδικότερα Αθήνα, Ρόδο, Θεσσαλονίκη, Βόλο και Κάρπαθο, ενώ κανονικά συνεχίζει να εξυπηρετεί τις πτήσεις προς Πρέβεζα και Αλεξανδρούπολη το αεροδρόμιο της Σητείας.

Ο νεότερος και πιο πράσινος στόλος της χώρας και ένας από τους πιο φιλοπεριβαλλοντικούς της Ευρώπης ενώνει την Κρήτη με ένα δίκτυο εγχώριων και ευρωπαϊκών πόλεων συμβάλλοντας ενεργά στην περαιτέρω ανάδειξη του νησιού ως κορυφαία επιλογή σε επίπεδο τουρισμού, αλλά και επιχειρηματικότητας.

Ταυτόχρονα, μέσα από τις στρατηγικές συμφωνίες με παγκόσμιους αερομεταφορείς όπως Air France, KLM, Qatar Airways, American Airlines, Cyprus Airways, Condor, El Al, Middle East Airlines, Transavia, Air Transat και easyJet, η SKY express δημιουργεί επιπλέον προϋποθέσεις διασύνδεσης με όλο το εσωτερικό της δίκτυο.

Όπως δήλωσε σχετικά ο Περιφερειάρχης Κρητης, Σταύρος Αρναουτάκης:

«Μέσα στη στρατηγική μας για την ενίσχυση του τουρισμού, τη διεθνή προβολή της Κρήτης και την αναβάθμιση του νησιού μας στον παγκόσμιο τουριστικό χάρτη, εντάσσεται και η καθιέρωση της Κρήτης ως κέντρου των σύγχρονων διεθνών δικτύων μεταφοράς, ως βασικού κόμβου αερομεταφορών στη Νοτιοανατολική Ευρώπη και την Ανατολική Μεσόγειο. Σε αυτό το πλαίσιο η SKY express μέσα από το διευρυμένο δίκτυο πτήσεων που συνδέουν την Κρήτη με σημαντικά αεροδρόμια του εξωτερικού, αλλά και με αεροδρόμια της χώρας, συμβάλλει καθοριστικά στην κοινή προσπάθεια για την ολοκληρωμένη τουριστική αναβάθμιση του νησιού. Κατά τη διάρκεια της φετινής τουριστικής περιόδου η Περιφέρεια Κρήτης και η SKY express, θα ενώσουν δυνάμεις για την προβολή της Κρήτης στην Ελλάδα και το εξωτερικό».

Αντίστοιχα ο Θεόδωρος Κροκίδας, Πρόεδρος του ΔΣ της SKY express τόνισε:

«Στη SKY express είμαστε προσηλωμένοι στις ρίζες μας, αλλά και στη δέσμευσή μας να αναπτύξουμε τη διασυνδεσιμότητα της Κρήτης ώστε να καθιερωθεί στους κορυφαίους τουριστικούς προορισμούς. Σε μια από τις πιο απαιτητικές καλοκαιρινές περιόδους, οργανώσαμε από νωρίς το δίκτυό μας με βάση το Ηράκλειο, τα Χανιά και τη Σητεία όσον αφορά προορισμούς, προτιμήσεις επισκεπτών και δρομολόγια. Συνοδοιπόροι στην κοινή προσπάθεια με την Περιφέρεια Κρήτης και τον Περιφερειάρχη κ. Σταύρο Αρναουτάκη τον οποίο και ευχαριστούμε για την απρόσκοπτη στήριξη, θα επιδιώξουμε με όλες τις δυνάμεις μας το μέγιστο αποτέλεσμα για το νησί, αλλά και τη χώρα συνολικά».

 

Ακολουθήστε το etravelnews.gr στα social media

Post Tags
Share Post